מחבת גם טוב?תבשיל תפו"א שעועית ועוף
4 שוקי עוף 1 כוס שעועית מופשרת (מסנפרוסט) 2 תפוחי אדמה 4 כפות שמן זית 1 בצל 1 שן שום כתושה 3 עלי תימין לרוטב - ½ כוס מים 2 כפות שמן זית מלח פלפל פפריקה 2 כפות רוטב צ'לי מתוק אופן ההכנה 1.לטגן את הבצל הקצוץ עם שום עד להזהבה בשמן זית. 2. להוסיף שוקים ,להנמיך את האש,לכסות את המבחת ל כ - 25 דקות. 3. לחתוך לריבועים את התפוחי אדמה . 4.להכין רוטב בקערה (לצקת יחד את החומרים ולערבב) להעביר את תפוחי האדמה והשעועית לקערה ולערבב. 5. להעביר את תפוחי האדמה והשעועית יחד עם הרוטב למחבת, לערבב להוסיף עלי תימין, לכסות עם מחבת לעוד כ 20 -25 דקות. 6. להגיש חם....מממ....