אשמח לנהל את הפורום

rotvailer

New member
אשמח לנהל את הפורום

אם אין אף אחד שרוצה :) וסתם בלי שום קשר... לא ידעתי שלמדתי מוזיקה בדיוק כמו דודו ובאותם בתי ספר.. ואני גר באותה שכונה.. וניגנתי באותו מתנ"ס שכונתי כמוהו והוא היה דלוק על אחותי חח =] גיליתי רק אתמול את כל זה.. איך לעזאזל יוצרים איתו קשר?? סתם כדי להגיד לו שהוא מגניב.

rotvailer

New member
אופס! לא שמתי לב ששלקוששש רוצה

לנהל את הפורום.. סורי שלקוששש

שלקוששש

New member
לא נורא

אתה מוזמן להיות הסגן הראשי אבל רגעעעעעעעע איך הופכים למנהלת?

שלקוששש

New member
אמממממממממממ

אני יודעת אך יוצרים איתו קשר אבל אני לא יכולה לספר איך :0 אבללל מי שיש לו משו להגיד לדודו אני יכולה להעיבר לו הכל אז בכיף!!!

rotvailer

New member
אני יכול

ליצור איתו קשר די בקלות יש לי ממש כישרון בלמצוא אנשים העניין הוא שלא ממש יש לי כח להתאמץ.. אני אף פעם לא הייתי אחד כזה ש"מעריץ" אנשים אחרים לא משנה בכלל מי הם או מה הם ומאיפה הם באו.. אני מאוד מעריך אבל את דודו בעיקר.. אני בעצמי יוצר כותב ומלחין מופיע די הרבה ומכיר לא מעט אנשים בתחום המוזיקה בארץ איכשהו אני מתחבר אליו יותר מהרגע שגיליתי שיש לנו כל כך הרבה דברים במשותף חח חוץ מזה ששיעשעה אותי העובדה שבתור ילד הוא היה דלוק על אחותי חחח הוא בטח בשניה ידע מי אני אם יצא לי לדבר איתו.. אני יכול להזכיר לו.. ואז הוא יבין... שכונת התקווה ובית דני זה אומר הכל

שלקוששש

New member
טובבבב

ההודעה הייתה מופנת אלייך ואל כולם בכל אופן אין לי בעייה למסור לו משווו (אוחצצ אני מאוהבת בו--חח סתם! כולה הבן אדם הראשון שאני מעריצה)

למעלה