אשמח לניפוץ מיתוס
כשהייתי קטנה אמרו לי שכל הויטמנים נמצאים בקליפה של המלפפון....היום אני חושבת על זה שכל הריסוס נמצא בקליפה, לא?
משתדלת לקנות אורגני אבל בכל זאת, מה עדיף? לקלף? לשטוף היטב?
ועוד משהו, לגבי תפוז, יש את הפלחים עצמם, שכבה רכה לבנה כזו ואז את קליפת התפוז. כשהייתי קטנה
נאמר לי שהקליפה מאד בריאה, אני לא יודעת אם זה כי המבוגר האחראי פשוט התעצל לקלף את התפוז כמו שצריך
או שבאמת יש שם אי אילו ויטמנים/בריאות מסוג כלשהו....מה אומרים המומחים?
(אגב, מהי אותה קליפה?)
ופתאום נזכרתי בעוד משהו, בהקשר הפולני והבננתי
בננה שהיא, נאמר, בשלה מאד מאד, שכבר נהיה לה חום ("זה לא רקוב זה דבש" מוכר?), קיצר, האם אכן מדובר במשהו שאכיל? או שלמעשה מדובר באיזשהי תסיסה של הפרי ועדיף להימנע מלאכול זאת...
וואו, כמה שאלות
, מקוה שמישהו יוכל לעזור.
תודה רבה!
כשהייתי קטנה אמרו לי שכל הויטמנים נמצאים בקליפה של המלפפון....היום אני חושבת על זה שכל הריסוס נמצא בקליפה, לא?
משתדלת לקנות אורגני אבל בכל זאת, מה עדיף? לקלף? לשטוף היטב?
ועוד משהו, לגבי תפוז, יש את הפלחים עצמם, שכבה רכה לבנה כזו ואז את קליפת התפוז. כשהייתי קטנה



(אגב, מהי אותה קליפה?)
ופתאום נזכרתי בעוד משהו, בהקשר הפולני והבננתי

וואו, כמה שאלות

תודה רבה!