אשמח לסקירה של אירועי יום העצמאות...

chasing time

New member
אשמח לסקירה של אירועי יום העצמאות...

אני ובן זוגי מחפשים מקום נחמד לבלות בו את יום העצמאות. אשמח לשמוע על ירידים, פסטיבלים שידועים לכם, וכו'.. תודה!

HayaBee

New member
../images/Emo55.gif איזה כייף שבאת לבקר......./images/Emo245.gif

אבל זה לא כאן....בגוגל יותר פשוט. כאן האנשים עייפים מאוד אחרי יום עבודה מכדי לאסוף את המידע ולתת את השרות המבוקש. מעבר לכך, טיילי בפורום ואיספי את כל המידע המתאים לך, בטוחה שברגע תוכלי לאתר מה מענין ומה מיותר מבחינתך. עלי והצליחי, בילוי נעים לשניכם ביום העצמאות. דרך אגב בואי למרינה בהרצליה, יהי כייף.....יום העצמאות ולא ערב העצמאות. חג שמח !!! חיה

AvrahamFisher

New member
שלום חיה

רציתי לשלוח לך מסר,אבל ראיתי שאי אפשר ולכן אני כותב לך כאן. בבעלותי מכונת סוכר ונקנקיות.אני רוצה ביום העצמאות ללכת בערב לעבוד במקום ציבורי עם הרבה הופעות. מה שאני שאול הוא האם אני צריך רשיונות לדבר כזה? האם יש לך בשבילי מקומות מומלצים? כיצד אני יכול להגיע אל המארגנים של ההפעות בפארק הגדול בפתח תקווה ששם אייל גולן מופיע? תודה רבה

HayaBee

New member
../images/Emo55.gifשלום לך אברהם, ../images/Emo140.gif

ראשית - מה היתה הבעיה במשלוח מסר? מקישים על שמי ונפתחת האפשרות לשלוח מסר, די קל ויעיל. שנית - לארוע בפתח תקוה, אנא פנה למודיעין לעירית פ"ת וברר עמם, אני אישית לא יודעת מי אחראי על הנושא שם יתכן מחלקת עסקים. שלישית - לגבי רשיונות, מאחר ואלו מוצרי מזון כנראה שצריך משהו, כל מפיק שיעסיק אותך ידע מה לדרוש. רביעית - רבים המקומות המומלצים, השאלה אם זה לא נסגר כבר עם מישהו , בדרך כלל סוגרים זמן רב לפני הארוע. חמישית - ראה ההודעות בפורום, יתכן שלאחד המפיקים כאן עדין יש מקום פתוח לדוכן מסוג זה. מאחלת לך חג עצמאות שמח !!!! חיה

למעלה