lioralon123
New member
אשמח לעזרה או לייעוץ
שלום לכולם,
אשמח לעזרה או לייעוץ ממישהו שמבין ויודע קצת כי אני מחפש תשובות.
אני בן 18.5 בין הגדולים בשכבה שלי.
הפרופיל שלי הוא 45
הקב"א 49
ותאריך גיוס נכון לעכשיו הוא: 6/8/14
קיבלתי מנילה לפני חודשיים פחות או יותר וסימנתי מה שרציתי. אני מאוד רוצה להתגייס לשח"מ - משטרה כחולה ושלחתי לצה"ל המון פקסים בנוגע לזה ואני בטוח שזה רשום להם במחשבים.
מה גם קיבלתי במנילה שח"מ וסימנתי בעדיפות ראשונה. ובעדיפות שנייה סימנתי שב"ס. אני מתנדב גם 3 שנים במשמר האזרחי ושלחתי להם גם תעודות המלצה ואני כמעת בטוח שזה אצלם במחשב.
רציתי לדעת מה אתם חושבים לפני התמונה , ככה סימנתי. מה הסיכויים שלי לקבל שח"מ? גם עם שמתם לב לא קיבלתי הרבה תפקידים. רק 5 תפקידים שמתוכם סימנתי רק 2 תפקידים שאני הכי רוצה. שח"מ ושב"ס.
לסיכום, רציתי לדעת מה הסיכויים שלי לקבל אחד מהשניים , ומתי אני אקבל תשובה בערך?
שלום לכולם,
אשמח לעזרה או לייעוץ ממישהו שמבין ויודע קצת כי אני מחפש תשובות.
אני בן 18.5 בין הגדולים בשכבה שלי.
הפרופיל שלי הוא 45
הקב"א 49
ותאריך גיוס נכון לעכשיו הוא: 6/8/14
קיבלתי מנילה לפני חודשיים פחות או יותר וסימנתי מה שרציתי. אני מאוד רוצה להתגייס לשח"מ - משטרה כחולה ושלחתי לצה"ל המון פקסים בנוגע לזה ואני בטוח שזה רשום להם במחשבים.
מה גם קיבלתי במנילה שח"מ וסימנתי בעדיפות ראשונה. ובעדיפות שנייה סימנתי שב"ס. אני מתנדב גם 3 שנים במשמר האזרחי ושלחתי להם גם תעודות המלצה ואני כמעת בטוח שזה אצלם במחשב.
רציתי לדעת מה אתם חושבים לפני התמונה , ככה סימנתי. מה הסיכויים שלי לקבל שח"מ? גם עם שמתם לב לא קיבלתי הרבה תפקידים. רק 5 תפקידים שמתוכם סימנתי רק 2 תפקידים שאני הכי רוצה. שח"מ ושב"ס.
לסיכום, רציתי לדעת מה הסיכויים שלי לקבל אחד מהשניים , ומתי אני אקבל תשובה בערך?