אשמח לעזרה/אתגר(?)

DeathWing

New member
אשמח לעזרה/אתגר(?)

התחלתי לאחרונה פרוייקט צילום לימודי - צילום של המשפחה שלי - אבל - לנסות לגרום לצופה חיצוני , להתעניין בצילומים. מה הכוונה? צילום משפחתי "לא בנאלי". מה אומר לכם... זה קשה מאוד, מאתגר והתגלה כתענוג אמיתי
מצרף תמונה אחת מתוך הסט. התמונה, יצאה מעט חשוכה מדי (לטענת מבקרי לפחות. אני אהבתי אותה כמו שהיא) הרעיון היה - לתת לאבי (ה"דוגמן" בתמונה) מראה, של ... מן הרגשה של קוסם הקורא בספר. משהו מיסתורי, איך "נעים ונוח". אשמח לראות הצעות לשדרוג התמונה באפשרותכם

D2T2S

New member
כשאתה אמר שידרוג

אתה מתכוון לעיבוד התמונה או לניסיון שלי לצלם מחדש...?

grafo

New member
אם ינתן לי הרשות אז אני ......

אשמור את התמונה אנשה לעבוד על התמונה ואם יראה לי התוצאה אז אני אחזיר את התמונה עם המגע שלי ואם לא אז פשוט אני אמחוק אותו . אני תמיד משתמש רק בצילומים שלי לעבודות שלי אבל מוכן ליתרום הבת נוסף על צילום ותמיד ברשות

DeathWing

New member
אני אומר - אתגר עיבוד ../images/Emo13.gif

יד חופשית לעיבוד התמונה. תעלו את ההצעות לפה, נראה מה יצא

D2T2S

New member
איכות

יש לך אותה ברזולוציה קצת יותר גבוהה? אתה יכול להעלות אותה לאתר תמונות ולתת את הקישור?

grafo

New member
האם יש אפשרות

שתעביר לי את התמונה בגודל 640X480 [email protected] בפורמט הקטן אני לא יכול לעבוד על האימאג'

DeathWing

New member
התמונה ברזולוציה של 800X533

יותר גדולה ממה שאתה מבקש אפילו ... אפשר להקטין אותה, אבל אתה רושם שמפריע לך הפורמט הקטן...

ran refael

New member
נסיון

במקרה הזה, אני מאמין שהמסגרת חשובה מאוד לאוירת התמונה

vetruven

New member
תנסה אולי רעיון אחר.....

אולי לא דווקה את השגרה - אלא ללכת לכוון יותר קיצוני

vetruven

New member
אוקי - טוב - נו הנה רעיון

כעיקרון משפחה היא לכשלעצמה בנאלית ביותר - איפה אפשר לייצור סוכריה מסלרי....? לכן - צריך או להכניס אלמנט מיוחד שיתנה זרם של רעיון או משהו... או להפוך את הסיטואציה -> קומפוזיציה על הראש.... גם חמוד הקיצר יש אין ספור דברים שאפשר לעשות.... בתמונה הנוכחית.... נו אין פה הרבה מה לעשות יותר נכון --- לא ניתן לעשות כלום... לדעתי לפחות. בעבודה חשוב שהרעיון יבוא מהמקור - ולטייח ולצבוע זה נחמד אבל זה עדיין בלתי מספיק.... העיבוד בתמונה (בתנאי שזה לא קולאז' אלא תמונה יחידה מעובדת) - הוא רק ערך מוסך - אבל לא התמונה עצמה - זו היא דעתי האישית

DeathWing

New member
לא ראיתי את הודעה הזו ../images/Emo3.gif

אני לא נוטה לביים (יתר על המידה) את הצילומים לגבי עיבוד - זה לא לשימוש, אלא (בעיקר) בתור הנאה בלבד

למעלה