אשמח לעזרה בפריסה!!!!

זומבה

New member
אשמח לעזרה בפריסה!!!!../images/Emo39.gif

שלום, אני חדשה כאן, ויש נושא שמאוד מטריד אותי - אשמח אם מי מ"תושבי" הפורום יוכל לעזור: שאלתי היא מה עתיד מערכת היחסים שלי עם X? עשיתי פריסת עבר-הווה -עתיד ויצא: עבר - אס החרבות הווה - האיש התלוי עתיד - הכוהנת הגדולה תודה מראש למפרשים...

batgalim

New member
לילה טוב לך זומבה ../images/Emo68.gif

תוכלי אולי לתת לנו, נתיני הפורום, מעט רקע לשאלתך?

זומבה

New member
מעט פרטים

לי ולבחור היה קשר ארוך אך לא מחייב. החלטתי לנתקו מכיון שרציתי יותר. אנו בקשר יומיומי - די מפתה לחזור לדפוסי התנהגות קודמים. הבחור סגור ואינו חושף את רגשותיו ומחשבותיו. אני סקרנית לדעת האם יש סיכוי...

צוף3

New member
לילה טוב זומבה

האם תוכלי לשתף אותנו בגילך? הפורום נותן פרשנויות מגיל 21 ומעלה. תודה :)

batgalim

New member
הי זומבה

עבר - אס החרבות הווה - האיש התלוי עתיד - הכוהנת הגדולה אס החרבות מראה את הניתוק שהגיע ממך, מתוך החלטה לקחת את העניינים לידיים ולהביא את מצב היחסים ביניכם לנקודת מפנה. בהווה - את נמצאת במצב מתוך בחירה של ויתור על משהו קיים, מתוך ראיית הדברים באופן כזה שהקרבן שאת מקריבה כיום יתן לך יתרון בעתיד ויביא לך את ההישג לו את מצפה, לטווח הרחוק. לגבי העתיד - יצא את קלף הכהנת הגדולה, המדברת על סוד כלשהו, משהו שהבחור אינו מספר לך או לא רוצה שתדעי... בנוסף לכך, הכהנת מודיעה בזאת כי לשאלה ששאלת לא ניתן לתת תשובה.

זומבה

New member
תודה ו...

לאיזו שאלה כן ניתן לתת תשובה? יש לך רעיון לניסןח שיעזור לי יותר?

צוף3

New member
הי זומבה

הכוהנת הגדולה בסוף הפריסה מעידה על כך שנכון לעכשיו אין תשובה בנושא המתבקש, או שדברים טרם הבשילו על מנת לספק את התשובה. לכן אין טעם בפריסה נוספת בזמן הקרוב. יום טוב :)

למעלה