אשמח לעזרה: גונאל אף- זמנים

ms123

New member
אשמח לעזרה: גונאל אף- זמנים

שלום
אני מנסה כבר מעל שנתיים להיכנס להריון מתוכם מהקיץ במעקבי זקיקים והשבחה. השבוע התחלתי עם הזריקות מתוך מטרה ליותר בייציות (?) מבחינה רפואית הכל בסדר אבל טכנית לא הולך (הריון קודם גם לקח הרבה זמן ואחרי חודשיים של טיפולים עם כדורים הפסקתי ואז נכנסתי טבעי להריון ועל זה מסתמכים עכשיו). הבנתי שצריך להזריק בטווח קבוע -+ שעתיים. ביום שלישי התחלתי בשעה 19:00. ברביעי ב 18:30. היום התעכבתי מעבר לצפוי ורק ב 21:30 הגעתי והזרקתי. הבעיה שמחר, יום שישי, בעלי מעדיף שאזריק לפני כניסת שבת (17:30 בערך -מבחינה הילכתית) ובמוצש זה יהיה ב 18:30 בערך. האם זה בסדר טווח השעות הזה?

ועוד שאלה- האם הביוץ מקדים עם הזריקות או נשאר אותו דבר בערך?
ואחרונה- אם עד היום הזריקה במקרר, אפשר מחר להוציא אותה ושתשאר בחוץ עד סוף הטיפול (אין לי מושג מתי הסוף למען האמת... אבל הבנתי שזה מחזיק עד 28 יום). אנחנו נהיה בשבת אצל משפחה ויהיו שם הרבה- בעיקר ילדים ולא ממש בא לי לשים שם במקרר שיגעו ו/או יתחילו שאלות.
תודה רבה

נתנאלה2

New member
ככלל רצוי להשאר באותה מסגרת שעות הזרקה

פלוס מינוס שעתיים
אבל אין לבכות על מה שהיה אלא להתכוונן למסגרת הזו.
באשר לביוץ ,ההורמונים בהחלט עשויים לעכב ולכן בכדי לדייק נוהגים לבצע בדיקת דם אחת ליומיים על מנת לצפות את המועד המדויק של הביוץ
שיהיה בהצלחה !

ms123

New member
תודה. עד מתי משתמשים בגונאל אף?

רק עד הביוץ או גם אחרי? יש לי עוד זריקה שאמורה לסדר את הביוץ אם הבנתי נכון ונרות שהבנתי שהם אחרי ההזרעה לתמיכה(?)
תודה רבה על התשובות

anguly

New member
מזריקים גונל רק עד הביוץ

בהצלחה

נתנאלה2

New member
וכן אפשר להשאיר בטמפרטורת החדר לימים הבאים וע

ימים מיום הפתיחה .

למעלה