אשמח לעזרה ויעוץ דחוף

שוש192

New member
אשמח לעזרה ויעוץ דחוף

שלום אני בת 26 אחרי הפריה חוץ גופית
אני בהריון בשבוע 14 בשקיפות יצא שיש לו שלפוחית שתן וכדאי לעשות הפלה
ביקשתי מעוד רופא באיכילוב ועשיתי בדיקה מכוונת לעובר ויצא אותו דבר יש שלפוחית שתן כדולה בבטן ויש לו ציבטה בחבל הטבור שהם אומרים הציסטה בעקבות השלפוחית
והציעו לי לעשות הפלה ...אני לא יודעת מה לעשות אני אשמח לתת לי לפחות כיוון או אם מישהי יודעת כל דבר לעדכן אותי

האם אמרו לך מה ההשלכות של התופעות הללו?

האם יש סיכוי שהעובר ישרוד את המשך ההריון? אם ישרוד, האם ישרוד גם.טחרי הלידה? אם יוולד מה צפוי לו? האם ניתן לתקן מומים אילו בניתוח או שכל חייו יסבול מהם? האם מומים מסוג זה עלולים להעיד על תסמונת עם מומים נוספים כמו פיגור או שיתוק (דברים שלא "רואים" באולטראסאונד)? לדעתי רק אחרי שתקבלי תשובות על השאלות הללו תוכלי להגיע להחלטה אם להמשיך את ההריון או לסיים אותו.

שירהד1

Member
מנהל
היי שוש192-

אני מבינה את הלחץ שבו את נתונה, אך אני מנסה להבין טוב יותר, ומבקשת ממך להסביר טוב יותר את הדברים. אי אפשר לקבל שום החלטות בלי שהדברים ברורים.
מהם הממצאים המדויקים שנמצאו?
על מה הם מלמדים? - בעיות בכליות, לדוגמא? משהו נוסף? אחר?
בדיקה מכוונת לעובר- האם עשה אותה נפרולוג עוברים? מי עשה אותה?
מה זה אומר: "ציסטה בחבל הטבור"?
האם המליצו לחכות לסקירת מערכות?- זה הרי עוד שבוע. אולי הסקירה תוכל לשפוך עוד הבנה על הממצאים.
האם דיברו על קשר אפשרי לתסמונות? שלחו אותך לבדיקות כמו סיסי שיליה?
האם עשית בדיקת ניפט? (בדיקת דם שבודקת תסמונות מרכזיות)
מי זה "היציעו" לי לעשות הפלה? לא הסבירו לך מהן השלכות הממצאים?
אני מתארת לעצמי שיש בן זוג בנמצא (כתבת שעברת הפריות). האם הוא הגיע איתך לכל אותן בדיקות? האם הבין את הדברים בצורה יותר ברורה וטובה ויכול לסייע בחשיבה?

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז

09-7749028

למעלה