אשמח לעזרה... ימי כיף וגיבוש לעובדים

../images/Emo197.gif../images/Emo41.gifחופשה בירושלים../images/Emo41.gif../images/Emo197.gif

לפני שהפיצפונת מגיחה לאויר העולם חשבנו לנצל את נופש הקבע שמגיע לבחורצ'יק. לא רוצים לנסוע רחוק מידי אז חשבנו על ירושלים. אשמח להמלצות למסלולי טיולי/אטרקציות/סיורים/מסעדות והכי חשוב מלון, האופציות הן: דן פנורמה הולידי אין קראון פלזה המלך שלמה המלכים ירושלים לאונרדו פלזה לאונרדו מוריה קלסיק נווה אילן פרימה פאלס תודה

אשמח לעזרה... ימי כיף וגיבוש לעובדים

הי, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון... במסגרת תפקידי החדש בעבודה נתבקשתי לארגן פעילויות וימי כיף לאגף. אני מניחה שהפורום יותר מתמצא בימי כיף וגיבושים אך אשמח גם לרעיונות של פעילויות שאינן מצריכות תקציב או יציאה מהמשרד ונסיעה לרחוק (כמו ארוחת בוקר שאנחנו מכינים במשרד, גמד ענק וכו'..). סתם לידע כללי, האגף מונה 15 איש כשממוצע הגילאים עומד על 35 (אני הכי צעירה בת 29). תודה

מיכלג10

New member
כיף והנאה ...

אורית שלום רב, איזה רעיון יפה, אני אישית בעד פעילות של יציאה מהמשרד ומהמקום השגרתי , תמיד להחליף אוירה . יש לי מס' רעיונות עבורך לקבוצה של 15 איש בגילאים שציינת" רכיבה על סוסים, סדנת אפיה מותאמת לכולכם (את הסדנא ניתן לעוך גם אצלכם בארגון) סדנת אלכוהול , רכיבה על אופניים (לא מצריך ידע קודם של רכיבה),ספא ומסג'ים לצאת סרט באולם ה- VIP הקרנה מיוחדת עבורכם רכיבה בקארטינג סיור מודרך בת"א/ירושלים או כל מקום מעניין אחר, בשילוב ארוחה בסוף הצגה משותפת עם שילוב ארוחה טובה בסוף אשמח לעזור לך ולכוון פעילות הכי טובה עבורכם תהנו :)

תודה!!

רעיונות מקסימים!! אני אשתמש באחד מהם לפעילות המסובסדת מהארגון, זה יהיה מעולה! אני צריכה עוד רעיונות קטנים בעלי עלות קטנה מאוד כיוון שהעול הכספי נופל עלינו...

מיכלג10

New member
מיקסום העשייה במינימום עלויות

אשמח לשוחח, לכוון ולעזור. לצמצם עלויות ולמקסם את העשייה בהצלחה :) מיכל - 050-7264933 03-9475088/77

SpaceCowgirl

New member
עזרה בנוגע למסיבת רווקות../images/Emo53.gif

שלום לכולם החברה הכי טובה שלי מתחתנת בעוד כשבוע, מסיבת הרווקות שאירגנו (אני והחברות) לה התבטלה לצערנו וכרגע אנחנו מחפשות אופציות נוספות בעיקרון מדובר בקבוצה של כ 15 בנות בגילאי 25-35, התכנית המקורית הייתה קריוקי, אז אם מישהו מכיר מקום טוב , אני אשמח. אנחנו רוצות לעשות את זה בחמישי/שישי הקרוב (23/12 או 24/12). ובאופן כללי, אם יש לכם רעיונות, או הצעות למקומות טובים, אני אודה לכם מאוד המשך שבת נעימה.

מיכלג10

New member
כל הכבוד לחברות

מזל טוב, ובקרוב אצל כל הרווקות, יש מקום בת"א שנקרא פאנץ ליין, הם יודעים לעשות בדיוק מה שאתן צריכות, אני אשלח לך קישור במר פרטי לקופון הנחה באם תרצי להשתמש מזל טוב ורק שמחות :) מיכל

אם אתן אוהבות לרקוד

לחברה שלי הזמנו רקדנית בטן מקסימה שהעבירה לנו שעתיים מדהימות. הרווקה הולבשה בתלבושת מלאה ואנחנו קשרנו צעיפים, רקדנו וצחקנו. בחצי השני של הערב היא חילקה לנו קלפים וברכנו את הכלה... מומלץ!! (מדובר גם באותם גילאים ובאותו מס' בנות).

moysh2

New member
ימי כיף וגיבוש

היי, אני אשמח להציע רעיונות מקוריים גם לתקציבים קטנים מויש\052-7885500

oolay

New member
מכירה את החווה האקולוגית במודיעין?

מקום מלא קסם, מציע מגוון סיורים ופעילויות בקבוצות קטנות. הנה האתר ואשמח לענות לכל שאלה - www.havaveadam.org תבלו בכיף!

למעלה