אשמח לעזרה מהמבינים כאן... עזרה בתמחור

אשמח לעזרה מהמבינים כאן... עזרה בתמחור

כמה אני יכולה לקבל על זה.... לא יודעת ממה זה עשוי, רואה שיש בקצה המזלגות חריטה של מוזיאון באר שבע, צפת וירושלים....

גרם של כסף עולה כחצי דולר

אז זה בערך מחיר המינימום ומשם יעלה.

גלעד133

New member
גרם של כסף

לא מדויק שמשם זה רק יעלה. או כן או לא. גרם כסף טהור עולה קרוב לחצי דולר. פריטים כאלה לרוב אינם מיוצרים מכסף טהור אלא מסגסוגת שתכולת הכסף בה משתנה. אם לפריט אין ערך אספני סוחרים ישלמו סביב 1.5 ש"ח לגרם כסף נקי, יפחיתו בהתאם לתכולת הכסף ויורידו 10% - 20% עלויות התכה וזיקוק. מצד שני לך תדע אם זה כסף או אולי רק ציפוי כסף ואולי בכלל מתכת אחרת. על דברי כסף יש לרוב חותמות. מצד שלישי [אם יש כזה] יתכן שהסט מתאים לאספנים מסוימים ואז ערכו פי כמה וכמה מערך המתכת.

בכל מקרה התמורה תספיק אולי לארוחת צהרים זוגית.

אם יש לה ערך סנטימנטלי .אסור להפרד ממנה.
צ'י

ראשית למי שטרח וענה לי - אני לא חשבתי להתייחס לזה לפי ערך של

ממה זה עשוי- אם מכסף או סגסוגת, כמו שנאמר- חשבתי שיש לזה ערך לאספנים ולא בגלל כמה זה שוקל....

טעיתי ?

הפכתי את האינטרנט היום - לא הצלחתי למצוא שום דבר

שדומה לזה.....

אני לא ממש מבינה בזה, מצאתי את המזלגות האלו היום בבית ואין לי מושג ממש מה לעשות עם זה, אני בטוחה שיש מישהו שאוסף דברים כאלו.... טוב, נקווה

גלעד133

New member
סט מזלגות

כתבתי לך מפורשות שיש אולי ערך מתכת אם זה כסף ושצריך לבדוק אולי יש לזה ערך אספני. נסי לבדוק אצל פסרל או אישתר, שניהם בתי מכירות הגונים שאני מניח שיוכלו לענות לך על ערך ריאלי [מתכת ואספנות]

גלעד133

New member
סט מזלגות

כתבתי לך מפורשות שיש אולי ערך מתכת אם זה כסף ושצריך לבדוק אולי יש לזה ערך אספני. נסי לבדוק אצל פסרל או אישתר, שניהם בתי מכירות הגונים שאני מניח שיוכלו לענות לך על ערך ריאלי [מתכת ואספנות]

זה לא כסף

אולי ציפוי כסף. רואים שהציפוי במרכז הידיות ירד

אני מניח שאין חותמת בצד השני

למעלה