אשמח לעזרה מהמבינים...

אשמח לעזרה מהמבינים...

זה בטח לא כ"כ קשור לנושאים המדוברים פה בפורום, אבל נראה לי שאתם האילתים תוכלו לעזור לי הכי הרבה
אז ככה אנחנו חבורה של בני נוער שרוצים לסוע בקיץ לאילת לכמה ימים, ואנחנו מחפשים אכסנייה זולה כלשהי שקרובה למרכז ושנוכל להתאחסן בה. מישהו מכיר אכסנייה כלשהי? אפילו אם היא מעופשת העיקר שתהייה זולה וקרובה למרכז... תודה מראש לעונים

harhanegev

New member
לא רק קרוב למרכז,

אלא ממש במרכז העיר, יש שורה של אכסניות צמודות זו לזו ב-2 רחובות קטנים. יש מהן תחבורה ציבורית לכל חלקי העיר, כך שגם לא צריכים לבזבז כסף על מוניות (מחיר נסיעה זה 4 ש"ח, אבל בכרטיסית נוער זה יוצא 2 ש"ח). מדובר באכסניות: קורין אביב הבית הלבן סאנסט המלון של פולטי פינלנדיה הנסיך הקטן טאבה צבר ואולי עוד כמה ששכחתי לציין. אכסניה מעופשת ודפוקה לחלוטין דווקא היתה קיימת לא רחוק משם, אבל סגרו אותה לפני כמה שנים. מכל האכסניות הנ"ל, המרחקים הם כדלקמן: לחוף הים הקרוב ביותר - כ 10-15 דקות הליכה סבירה (יש גם אוטובוס כל רבע שעה). לטיילת - תלוי איפה בטיילת. הקצה הקרוב ביותר של הטיילת זה כפי שציינתי לגבי החוף הקרוב ביותר. לתחנה המרכזית - חציית כביש וזהו. לקניון שלום והקניון האדום (לא בהרים, קניון של חנויות) - פחות מ-5 דקות הליכה. מחששת* "מול הים" - כ 10-15 דקות הליכה סבירה (יש גם אוטובוס כל רבע שעה). שדה התעופה - 5 דקות ברגל. הרי אילת - 20-30 דקות הליכה, או נסיעה ממוזגת בקו פנימי של אגד. חוף אלמוג, ריף הדולפינים, מצפה תת ימי, חוף הנסיכה, חוף שמורת האלמוגים וכל שאר המקומות בחוף הדרומי - שעה עד שעתיים ברגל, או דקות בודדות בקו 15 של אגד (המוניות למקומות האלה ממש ממש ממש יקרות). חנות מזון במחירים נורמליים (שופרסל או סופרסנטר) - פחות מ-5 דקות הליכה. כספומט אמיתי (לא גזלנומט) - 2 דקות ברגל. יש כמובן גם אכסניות (למשל אנ"א) שקרובות הרבה יותר לחוף הים, אבל המחירים הרבה יותר גבוהים. *מחששה = מקום בו רבים מעשנים סיגריות, ללא שום קשר לסם "חשיש".

harhanegev

New member
אני לא ממש זוכר,

כבר כמה שנים שלא התארחתי באכסניות. התקופה שהתארחתי בהן היתה לפני שנים רבות כשעוד לא גרתי באילת. בגדול, נראה לי שבזמן לימודים כל אחת תצטרך לשלם בסביבות 50 ש"ח ובזמן חופש כל אחת תצטרך לשלם בסביבות 100 ש"ח, אבל כדאי שתנסו להתקשר ולברר.

בנזיר

New member
בתור אילתי אני מכיר אכסניה כזו

יש אכסניה לבני נוער ליד מלון קלאב הוטל אילת כל בני הנוער שמגיעים לאילת מתאכסנים שם זה גם נמצא מול הקניון מרחק של שתי שניות רק לחצות את הכביש וגם זה נמצא במרחק של חצי דקה ממרכז התיירות ששם נמצאים הפאבים והמקומות בילוי , שיהיה ללכם אחלה בילוי

harhanegev

New member
אל תתלהבי כל כך מהר

הוא מדבר על אחת מהאכסניות היקרות. את חיפשת זול, אז אמרתי לך איפה יש בזול. אם את רוצה אכסניות יקרות בהרבה 2 דקות מהים, אז יש את אכסניית אנ"א ועוד אחת (נדמה לי ששמה "אכסניית הים האדום"). אבל שוב, זה רק אם אתן מוכנות לשלם הרבה יותר.

בנזיר

New member
אם אחותי לנה שם גם את יכולה

אם אחותי לנה שם והתחלקה עם חברות שלה באותו חדר ועשו אחלה חיים ואני בטוח שאחותי בגילך או אפילו פחות ממך אז פשוט מאוד כנסי לאתר אינטרנט וחפשי אני יודע שהיא לא זולה כמו שהבחור מתחתי אמר אבל היא אחלה אכסניה שקרובה לכל מקום שתרצי שווה לך לנסות

GlasS MooN

New member
יותר שווה ההצעה של בנזיר../images/Emo70.gif

תחשבי על זה שאת באה לפה לחופשה, בדוק שלא בא לך לתפור מרחקים ברגל, נכון שאתן כמה ובטח שתתחלקו במחיר הנסיעות, אבל אם תשקלי את כל ההוצאות על כף המאזנים תגלי שמה שיותר קרוב לים יותר עדיף. (היא גם נראית יותר ברמה).

harhanegev

New member
לתפור מרחקים... וואו...

אפשר לתת להוד מעלת השואלת להחליט לבד אם תוספת של פחות מ-10 דקות (או של פחות מ-4 שקלים) כן או לא שוה הבדל ענק במחיר של האכסניה. יותר מזה, בני אדם בדרך כלל רוצים גם לאכול ולשתות. ליד האכסניות של מרכז העיר יש מקומות לקנות מזון ושתיה במחירים שפויים, וליד אכסניית אנ"א היקרה יש רק קיוסקים יקרנים.

למעלה