אשמח לעזרה ממבינים בנושא

limiaw

New member
אשמח לעזרה ממבינים בנושא

צהרים טובים , מנסה להבין את התחום . הועלתה בפני סוגיה : " האם ישנם מצבים בהם הגבר לא מעוניין לקיים יחסי מין, ואיך להתמודד עם זה? " מודה בפה מלא באמת ובתמים לא חקרתי מעולם את הנושא. אשמח באם מי מכם יסכים לשתף אותי אם מעולמו הפרטי , מניסיונו או ממחקרים שקרא. קראתי את המאמרים בפורום ואת השאלות הנפוצות .. לא מצאתי תשובה לשאלה שנשאלתי.. אשמח לשיתוף
לימור

inbardaf

New member
אממ... לא גבר, אבל אנסה לעזור..

ברור שיש מצבים שבהם גבר לא מעוניין לקיים יחסי מין. כדי לדעת איך להתמודד עם זה, השאלה היא למה הוא לא מעוניין? משהו זמני? בעיות בריאות? בעיות בזוגיות? (רומן מהצד?!...) ועוד אלף ואחד אפשריות.. ואולי, אבל רק אולי, הוא פשוט א-מיני. ואז, זה רק עניין של פשרה של שני המעורבים בדבר. האם הוא מוכן להתפשר ולקיים יחסים למרות שזה לא מעניין אותו או/ו האם היא מוכנה לקבל מערכת יחסים נטולת מין או עם מין בתדירות נמוכה. מקווה שזה עזר במשהו...

Berethor

New member
למה לתמודד עם זה

חד משמעית ברור שגבר יכול לא להיות מעוניין לקיים יחסי מין. השאלה שצריכה לשאל זה אם יש מצב שבן אדם לא היה מעוניין לקיים יחסי מין, והתשובה כמובן כן. רק בגלל שהוא גבר הוא חייב לרצות תמיד יחסי מין ועם כל אחת ?, זה הסטטוס ה"גברי" שלך?. בקשר ללמה הסיבות יכולות להיות שונות בדיוק כמו אצל נשים, חוסר רצון, חוסר "צורך", פרטנרית לא מתאימה או לא קיימת, חוסר עניין וכו, זה יכול גם להיות בעיות טכניות או שהוא פשוט א-מיני, וא-מיניים בלי קשר למינם, לא מעוניינים ביחסי מין ולא "צריכים" או רוצים אותם. אוליי פעם הבאה תשאלי על בני אדם ?

limiaw

New member
אולי לפני שאתה מבקש משהו

תקרא בצורה נינוחה - ללא עולמך הפרטי , את הטקסט שכתבתי. המרמור שלך לא נעים , אבל אני יכולה להבין מאיפה הוא מגיע. תודה על תשובתך - עזרת.

p019

New member
צר לי על Berethor

יש לו נטיה לכתוב בתוקפנות. אבל יש לו כוונות טובות.

למעלה