אשמח לעזרה עם מתכון מנצח לחזה עוף

אשמח לעזרה עם מתכון מנצח לחזה עוף

יש לי חזה עוף בבית ואני זקוקה למתכון מנצח (ובבקשה לא יותר מידי מסובך
) תודה
 
חזה עוף הוא בשר יבש מטבעו

וזה אומר שבכל מקרה כדאי להימנע מבישול יתר כדי שלא יהפוך לסיבי. הכי פשוט זה לפרוס אותו וללכת על שניצלים [קמח, ביצה פרורי לחם] מטוגנים בשמן חם [לא לוהט]. אפשר גם לחתוך אותו לרצועות וללכת על שניצלונים [קמח, ביצה פרורי לחם] מטוגנים בשמן עמוק ולוהט. אפשר גם לחתוך אותו לרצועות ולהקפיץ כמו שהוא בהמון בצל מטוגן שמוסיפים לו שמנת לבישול ופטריות + ציר עוף. אם את רוצה משהו מנצח, לכי על מתכון ששמו "קורדון בלו" אבל תצטרכי להשקיע מעט: עם סכין חדה חתכי את החזה כאילו היית פורסת אותו לשני שניצלים, אך אל תחתכי עד הסוף אלא השאירי מחוברים את שני החלקים [כאילו ארנק או כיס שאפשר למלא אותו]. הברישי את ה"כיס" בשמן זית ומלאי אותו בכל מה שבראש שלך, לדוגמה - חרדל + חלמון של ביצה קשה + נקניק שומני כלשהו + בצל מטוגן + פטריות מטוגנות או כל דבר אחר. הצמידי את שני החלקים והדקי יחד בעזרת קסמי עץ או קשרי עם חוט כותנה. טבלי בקמח, ביצה, פרורי לחם וטגני בשמן חם על להבה בינונית: לא למהר בטיגון כדי שלא יישארו חלקים ורודים במרכז הבשר אלא כל הפנים יקבל גוון לבן. הוציאי את הקסמים או את החוט והגישי עם תוספת כלשהי או רוטב.
 
עוד מתכון לחזה עוף

לפרוס לשנים ולהשאיר שלם, למלא בתרד חלוט עם גבינת פרומעז, ואם בעיית כשרות כל דבר אחר.גם תפוח אדמה מבושל לא עד הסוף מעוך, להניח על פלסטיק נמצד, לגלגל כמו סוכריה, כמובן מעט תבלינים. מקפיאים את הגליגים מעט. מכניסים לסיר עם מים בטמפרטורה של כ-75 מעלות ומבשלים עד שנופל מהמזלג, לוקח כ-15 דקות על אש בינונית, מוציאים את הגליגים, חותכים באלכסון, מניחים על צלחת הגשה עם או בלי רוטב, מעדן עשיר נאה עם מעט עבודה. ופחות קלוריות מטיגון.
 
למעלה