אשמח לעזרה קטנה :)

di9010

New member
אשמח לעזרה קטנה :)

אני צריך הגדרה לעצמי (זה מאוד יקל עלי למצוא הגדרה לעצמי)
נולדתי זכר. ביחסי מין אני מרגישה 100% אישה
בחיי היום יום אני לא מרגישה כלום, לא משנה לי אם תופסים אותי כגבר או כאישה. על אף שבתור אישה היה לי יותר קל לבטא את רגשותיי ודיעותי האמיתיים.

מבחינה מינית אני נמשכת כ 80% לגברים
מבחינה רומנטית אני נמשכת כ 60% לנשים..

אז למה חושבים שאני הומו ?!?!?
מה אני נקרא ?

אנשים

מגדירים הומו כל מי שנראה להם כמו גבר שנמשך לגברים. נקודה. הם לא מתעמקים בתחושה הפנימית שלך את עצמך כאשה והם לא תמיד מבינים אותה.
עכשיו, יתכן שאת הומו נשי. אני לא יודעת מה בדיוק זה אומר. יתכן גם שלא אלא שאת אישה בגוף גברי. איך את מרגישה עם עצמך בתפקוד בחיי היום יום הרגילים שלך? כמו גבר או אישה? איך את מסתכלת על מצבים שונים? איך את מגיבה? איך האנרגיה הכללית שלך? גבר ואשה משדרים אנרגיה שונה. רק לדוגמא, הגבר משדר יותר מעשיות, נוקשות, יעילות, שכלתנות. האשה משדרת יותר רכות, רגשנות, התרגשות, קלילות, רוחניות. יש עוד המון הבדלים. אם תזהי את התחושה הפנימית ואת התפקוד שלך כגבר, אז לא משנה שביחסי מין את מרגישה אישה, את למעשה הומו נשי. אך אם את מרגישה כאישה בפנים, את כנראה אישה בגוף גברי, לא הומו. זה לדעתי כל הסיפור.
עכשיו תני לאנשים לחשוב מה שבא להם, זה לא אמור להטריד אותך בכלל. אלא אם כן יש לך קושי לחשוב על עצמך כגבר הומו. סביר גם להניח שאם את אישה ותחציני התנהגות נשית שהיא טבעית לך, אנשים פחות יחשבו שאת הומו אלא שאת קוקסי

snoopytush

New member

אני אישה ואני לא מרגישה שאני משדרת
יותר מידי רכות ורגש.
דווקא פגשתי גברים הרבה יותר רכים ורוחניים
ממני

כן נכון

זה לא הגדרות אבסולוטיות, יותר באופן כללי. כמובן שיש יוצאים מן הכלל. אבל תמיד אפשר לראות הבדלים בין גברים לנשים. (אפילו אם זה הכל רק תוצאה של תרבות וחינוך) אולי גם לא נגעתי בהבדלים הנכונים.

both

New member
אנשים רגילים

להדביק תגיות לפי מה שהם מכירים. הרבה אפילו לא מודעים לאפשרות שבאדם אחד יהיו גם גבר וגם אישה ולא יודעים מה זה ג'נדרקוויר, לכן אוטמטית חושבים במונחים המקובלים: גבר פיסית שנמשך לגברים ומתנהג נשי= הומו. גם אני נתפס לרוב כלסבית למרות שאני לפחות 80% גבר (בהתנהגות, לבוש, דיבור וכו') . המקסימום שאנשים חושבים, אחרי ששמעו את הקול וקלטו שפיסית אני אישה, זה שאני בוצ'ית.

lily kane

New member
אני אשתדל לעזור

בוא נראה את בטוח טרנס גנדר
האם טרנסגנדר גנדר קווירי או חותר לכיון MTF יש לך זמן להחליט
התפיסה המגדרית שלך היא א-מגדרית בחיי היום יום
במידה והמשיכה שלך היא רק לגברים את יכולה להגדיר את עצמך כהומוסקסואל בי(או פאן)-רומנטי או כהטרוסקסואלית ביאו פאנ רומנטתית
או שאת יכולה להגדיר את עצמך רק כבי-סקסואלית או פאנסקסואלית עם את נמשכת גם למגדר שהוא לא גברי. (משיכה בי או פאנסקסואלית ממש לא חייבת להיות משיכה של 50-50)

אז בקיצור הגדרות יש מיליון ואת יכולה להשתמש בכול הגדרות שיעשו לך טוב ושמרגישות לך מתאים ויכולה גם לא להשתמש כלל.

א/נשים תופסים הרבה פעמים דברים לפי סטיגמה פשוט בגלל חוסר המודעות והדיבור שיש על זה היום בתקשורות ועל כן הם לא תמיד יכולים לדעת הכול.

אני ממליץ לך לחלוטין ללכת עם האמת שלך, עם התחושות שלך
ולא לתת לסביבה החיצונית להחליט בשבילך מה נכון לך

di9010

New member
תודה

לפחות משהו אחד אני בטוח, אני בטוח לא סיסג'נדר

למעלה