אשמח לעזרה

עידודה

New member
אשמח לעזרה../images/Emo178.gif

שלום לכולם. תרגלתי יוגה ויניאסה בשנה האחרונה והייתי ממשיכה עם אותה קבוצה ומורה אלמלא נאלתי לעבור עיר. עברתי לגבעתיים והלכתי לשיעור נסיון וגיליתי שיש פער עצום בין שיטה לשיטה וכמובן בין מורה למורה ומאז אני בחיפושים. אני מחפשת יוגה דומה/קרובה לזו שתירגלתי שהייתה מורכבת תחילה מתירגול נשימות ולאחר מכן 6 סטים של ברכות השמש, תנוחות משתנות(לוחם, עץ, צבת, פיתולים, רקדן וכו') עם נשימת אוג'יי עמידת ראש, תנוחות הפוכות כמו מחרשה, עכביש ועמידת הנר. ולבסוף הרפיה. השיעור עצמו היה מובנה ועם רצף הגיוני, מה שלא הרגשתי בשיעור נסיון אחר שלקחתי. כשדיברתי עם כל מיני מרכזים ומורים לא כל כך ידעו מה זה ויניאסה יוגה ופתאום הלכתי לאיבוד. אין לי ספק שהרבה מזה טמון גם במורה אבל עדיין הייתי רוצה להתמקד בסוג הזה של היוגה. יכול להיות שזה נקרא גם יוגה flow? אשמח לעזרה והמלצות למורים טובים בשטה זו בגבעתיים/ר"ג. תודה שלכם המבולבלת.

0 אור 0

New member
להחליף מורה זה דבר קשה מאד

הסדר שתיארת מאד מאד סטנדרטי ואופייני דוקא למורים רבים של אשטנגה יוגה - הבעיה היא שרוב המורים שם דוגלים בקפיצות. אם את מחפשת משהו יותר רך, רוב המורים הותיקים שלא הקפידו בשמות פורמליים היו עובדים כך. ויניאסה = זרימה = FLOW, אבל כאמור, כל מורה עם הדגשים והזרימה שלו

ותרי על השיחות בהכרה

אחד התירגולים שלנו ביוגה, הוא אי היצמדות, יש לך אפשרות לתרגל זאת. נסי להגיע לאותו שיעור ,בלי שיחות ,בלי להשוות, בין המורים ובין השיטות, וראי אם את מתחברת. אור ואהבה, סמדר אטינגר, מורה ליוגה, יוגה הדרך אל השלווה

אייני

New member
מורים ליוגה

אני עושה יוגה בהולמס פלייס גבעתיים אצל אביגיל אריאלי ויערה שחם. מורות מעולות. בנוסף יש עוד מורים ליוגה כמו ליאור ורוני. סה"כ החוגים מעולים. תוכלי לבקש שבוע נסיון חינם ולהתרשם בעצמך. שיהיה לך בהצלחה!!

למעלה