אשמח לעזרה

קודי5

New member
אשמח לעזרה ../images/Emo24.gif

אני מעוניינת לערוך שינויים בבית ואני רוצה לעשות אותם בליווי מעצב/ת. אני לא כל כך מכירה את התחום ולכן אשמח לקבל המלצות וגם טיפים איך לבחור מעצב/ת

odesign

New member
נא ליצור קשר

הנה קישור לאתר שבו תוכל לראות חלק מעבודותיי. http://www.allbiz.co.il/Gallery.asp?id=3074 אשמח להיות איתך בקשר טלפוני במספר 054-5648847 קרן

lank

New member
../images/Emo68.gif מעט טיפים

אנסה להבהיר לכם את השלבים פחות או יותר לבחירת מעצב/ת: בשלב הראשוני - כמובן לאסוף מחברים ,מכרים או אנשים מהעבודה שמות של מעצבים שהם עבדו איתם או מכירים אותם. בקיצור להכין מעין רשימה של מעצבים( 4- 6 , לא יותר מכך כי אחרת מתחילים כבר ללכת לאיבוד...). לאחר מכן כמובן להתקשר לכל אחד מהם ולשוחח עימם טלפונית. כבר בשיחה , תרגישו עם מי אתם מתחברים יותר ועם מי קשה לכם לתקשר . לבקש מכל מעצב רשימה של לקוחות אחרונים ( 3-5 ). לא להתעצל להתקשר לאותם לקוחות, לשוחח עימם טלפונית ואף לקבוע פגישה בדירה שעוצבה. מומלץ להתרשם ממספר דירות , כי כל דירה בעצם משקפת את המתגורר בה ולאו דווקא את המעצב. אחרי הסקר הקטן שלכם , כבר תהיה לכם החלטה די כללית מאיזה מעצב התרשמתם יותר ( בדר"כ נשארים עם מעצב אחד או שניים שהתרשמתם מהם הכי לטובה ). לאחר מכן, תקבעו עם המעצב פגישת היכרות/ יעוץ לשם קבלת הרושם הסופי. מה שנותר , הוא לבקש הצעת מחיר מאותו מעצב ולצאת לדרך. מקווה שעזרתי שתהיה לכם דרך צלחה.

0 אור 0

New member
כשחיפתי רעיונות לעיצוב הבית

נכנסתי לאתרי מעצבים (שמצאתי במנועי חיפוש) - ומצאתי דרך התמונות באתרים לא מעט מעצבים, שהבתים (לפחות לפי התמונות) נראו כמו משהו שהייתי בכיף גרה בו, או כמשהו שעשה לי WOW בלב. לדעתי, אפשר לנצל את האפשרות הזו ולהגיע לדרכה למעצבים שאולי חברייך ומכרייך לא מכירים (ואז כמובן לעשות כמו שמומלץ - להיכנס לבתים, לדבר עם לקוחות קודמים, לבקש מהמעצב רעיון ראשוני לעיצוב שלכם ...)

קודי5

New member
תודה|תודה

אני מודה לכם על הטיפים . אני ניסיתי באמצעות חברים - ביקשתי המלצה לאחר סיום העבודה וכבר לא המליצו. חברה אחת כן המליצה, נפגשתי והלכתי לראות דירה ולא התרשמתי. חשבתי לחפש דרך אתרח האינטרנט אבל אני לא יודעת איך לבחור. נפגשתי פעם עם מעצבת שבפגישה היה בסדר, ביקשתי ממנה הצעת מחיר והיא היתה הרבה מעבר למה שחבתי ושמעתי. היא אפילו לא התקשרה אלי לשמוע אם קיבלתי את הצעת המחיר והאם זה בסדר. בגלל נסיון קצר זה, אני חוששת וזהירה. אני לא רוצה לבצע מהלך כזה ואח"כ להתאכזב מהתוצאות. שמעתי גם שיש מעצבים שעובדים לפי שעה ולא לפי מחיר קבוע - האם זה עדיף?

evh1

New member
עיצוב

צהריים טובים זה מחזק את הצעתי אליך שמה שחשוב בסופו של דבר זה "החיבור"שנוצר בינך לבין המעצב כמובן שיש דברים נוספים שיש לקחת בחשבון כמו עלויות המתאימות לך בכל מקרה את מוזמנת ליצור קשר 054-6677771 שבת שלום אווה עיצובים

0 אור 0

New member
בסופו של דבר

החיפוש עצמו כבר נותן לך ערך מוסף. כשהתחלתי את התהליך לא היה לי בכלל רעיון מגובש לאן אני רוצה ללכת, ההתייעצויות ביני לבין בן זוגי הניבו את המתאר הכללי, אבל לגבי הפרטים עדיין היה מעורפל לחלוטין. זה שלב שבו התחלתי להסתכל מסביב - בכל בית שנכנסתי אליו, בכל חנות, הבאתי מצלמה לעבודה לצלם כמה פינות, נכנסתי לאתרי מעצבנים ולאתרים של חנויות (וילונות, רהיטים , תאורה , גינות ....) - ולאט לאט התגבש הכיוון. מסיבות שונות הבית עוד רחוק מלהיות גמור באספקט העיצובי - אנחנו מוסיפים לאט לאט פרטים, ואביזרים - אבל כבר היום פשוט כיף, מרגישים שזה מה שרצינו וזה מה שחלמנו. ויודעים לאן אנחנו רוצים להגיע (בערך - אולי עוד אפרסם פה שאלה לגבי הדילמה הנוכחית, שזה השילוב של התמונות).

קודי5

New member
צודקת

כניראה אני בשלב שאת מתארת. אני מסתכלת המון ובינתיים הכל נראה לי מאוד מעורפל. אני מתחילה לאסוף רעיונות ותמונות מתוך כתבי עת ו/או פרסומים. לאחר ההודעה שלך, התחלתי גם לחפש באינטרנט באתרי מעצבים וכבר סימנתי לי שתיים. מקווה שאני בכיוון הנכון....

evh1

New member
עיצוב

את בהחלט בכוון הנכון שלב גיבוש הרעיונות הוא נפלא אך בסופו של דבר גם קצת מבלבל וכמובן נכנס אלמנט התקציב תגבשי עמדות ותשאירי עוד קצת מקום לדמיון בהצלחה

evh1

New member
עיצוב

בוקר טוב האנשים הנחמדים באתר כבר ייעצו את כל הדברים החשובים לדעתי החשוב ביותר זה "החיבור" שנוצר בינכם לבין המעצב/ת את מוזמנת להתקשר 054-6677771 יום נפלא אווה

hgh1

New member
נמצא באותה סיטואציה

בחנתי עד היום 2 הצעות לעיצוב פנים האחת במחיר סביר אך העבודות שראיתי היו שבלוניות למדיי השנייה במחיר בלתי סביר בעליל אך הרמה הייתה טובה , עיצוב עם מסר אין דרך ביניים לקבל עבודה טובה במחיר הוגן המלצות על מעצבים שהיה לכם ניסיון טוב איתם יתקבלו בברכה מדובר באיזור המרכז ובעבודה מידית

evh1

New member
עיצוב

בוקר טוב ברצוני להתייחס לנקודות שהעלת אשמח אם תצרי עימי קשר טלפוני 054-6677771 יום נפלא אווה

למעלה