אשמח לעזרה

גאניס1

New member
אשמח לעזרה

היי לכולם. גם לי קרה מקרה כמו שקרה לfree soul הכרתי אדם מדהים שהגיח לי לפתע לחיים. לאחר התחברות מדהימה ברמה הרגשית והמנטלית הוא החליט שהוא מתרחק ממני, בטענה שאנשים נכנסים ויוצאים מחיוו והוא לא מאפשר להם להשאר שם. לעיתים הוא מזכיר לי את קיומו, אך שוב נעלם. זה ככה כבר כמעט שנה. היה לי נורא קשה ומשם נפלתי לבור של בילבול וחיפושים עצמיים, אומנם אני מרגישה שהיום אני במצב של התחלה של התבהרות וצמיחה כללית בחיי . אבל לגבי אותו הבחור, הבחור לא עוזב אותי. הכוונה שהוא אינו מדבר איתי. ומעשה לא נמצא בחיי באופן מוחשי. אני בקשתי אין ספור פעמים לשחרר אותו מחיי ועשיתי מדיטציות של שיחרור- אך הדבר הוא כזה, בכל מקום אני כאילו מקבלת סימנים עליו. כל מיני דברים שהיו יחודיים לו, למשל פתאום לכל האנשים יש נעליים כמו שלו, על הכביש אני רואה רק את המכונית שלו, ברחוב אני כל הזמן מדמיינת שאני רואה אותו, ניסיתי לצאת עם אחרים אך כל פעם זה כאילו אני שומעת פתום את הקול שלו, או שהם אומרים לי פתאום משהו שהוא כבר אמר לי. ואני כבר לא מבינה למה? כל דבר קטן מזכיר לי אותו ולא מרפה. כאילו אומרים לי- אל תעיזי לשכוח ממנו. בלב כבר שיחררתי, הכאב פינה מקום לאדישות. ואני כבר לא חושבת עליו מלבד כאשר כל הסימנים הללו מגיעים? האם יש להם סיבה? האם אני היא זו שיוצרת אותם לעצמי? אני מתוסכלת ומבולבלת. אני נמצאת במקום של רצון לשחרר כי באמת אני חושבת שמגיע לי להכיר אדם אחר ולהכניס לחיי. אך המצב הזה לא נותן לי. אשמח אם למישהו תהיינה תשובות בשבילי. ואם מישהו רוצה לבדוק- שמי יעל ושמו מאיר... תודה

שלום יקרה

הדבר היחיד שעולה מאד ברור הוא שאת לא משלימה עם מה שקרה שם והאופן בו התרחשו הדברים. זה נשמע שאת לא בדקת עד הסוף איפה הוא עומד. את צריכה לצור שוב אינטראקציה איתו - גם אם זו תהיה אחת סופית וכואבת. אבל יש ם משהו שלא ברור לך האם הוא נגמר סופית. משהו בתוכך רוצה להחיות את זה מחדש. צרי איתו קשר: יתכן ומשהו טוב ייצמח. ייתכן שתחטפי בום של כאב שוב - אבל זה יהיה סופי ויאפשר לך לשחרר ולהמשיך הלאה.

גאניס1

New member
הילה המקסימה תודה

אני בטוחה שקלעת במקום הנכון. זה בהחלט מרגיש כך. לצערי אני במקום לא יציב רגשית כרגע כך שאני לא מסוגלת לפתוח פתח להפגע.. אבל המון המון תודה

למעלה