אשמח לעזרה!

yaeli 7

New member
אשמח לעזרה!

אני סטודנטית לפסיכולוגיה, וכמובן שאני מבינה ומאמינה במשמעות והכוח שיש למחשבות חיוביות אך לצערי אני הרבה פעמיים לא מצליחה ליישם אותם! לכול העולם אני נותנת עצות כיצד לממש את הפוטנציאל שגלום בו, אני מאמינה בכוח המחשבות החיוביות ואני מאמינה שאני בן אדם אופטימי שמלא באנרגיה ואהבה לזולת! יש לי פחד שמשתק אותי רבות וגורם לי לחרדות, פחד ממוות,פחד ממחלות ופחד מזה שאני ישתגע, למרות שאני מאמינה בבריאות הנפשית שלי ואף אומרת תודה על זה בבוקר, במשך היום עולות לי הרבה מחשבות כאלו... מה עלי לעשות? אשמח אם יהיה למישהו פיתרון בשבילי! כי בתור סטודנטית לפסיכולוגיה לחשוב שכול מחלה יכולה להיות לי לא תורם לי! תודה :) ושהיה לכולם שבוע מקסים מלא באהבה ואור

Galel

New member
כמה דברים יקירתי...

דבר ראשון,זה בסדר, בלי פאניקה.... את לא חייבת לחשוב כל הזמן מחשבות חיוביות - זה לא עובד...:) כשמישהו חותך אותך בכביש, צועק עליך ברמזור, המרצה מגעיל על הבוקר...מותר שיהיו לך מחשבות רעות, פחדים...אבל את צריכה גם מידתיות...לא צריך להסתחרר מטה כל הזמן... דבר שמאוד חשוב הוא לבנות לעצמך זמן קבוע ביום (רבע שעה לערך), של סוג של מדיטציה...את לא צריכה לשבת בצורת לוטוס או משהו כזה... רק תשבי בנוחות, בשקט, ותתני למחשבות לחלוף ולהיעלם. מן הסתם שיבואו לך המון מחשבות, במיוחד בשקט, זה בסדר, כל פעם שצצה לך מחשבה, תשחררי אותה. בסיום הרבע שעה, תנסי לחשוב על הדברים הטובים שיקרו לך היום, על עצמך מחויכת ומאושרת, ועל כל הדברים שהולכים להסתדר בצורה הכי מעולה היום... אם יש לך נטייה להסתחררות (כמו שלי יש :)), כל פעם שאת תופסת את עצמך באמצע *רגש* לא נעים (פחד, כעס וכו'...) פשוט תשחררי את זה, ותנסי לחשוב,גם אם לכמה שניות, על דברים טובים. (עדיפות, אם את יכולה להרגיש משהו טוב). בהצלחה. גלאל. נ.ב: זה בסדר, את בחברה טובה, כל החברים שלי שלומדים פסיכולוגיה מודים שהם פסיכים :)))))))))) נ.ב.ב: אם גם לך, כמו לחצי עם (כולל אותי) יש פלאפון סופר מצ'וכלל, לי יש טריק - אני מוריד סרטוני סטנד אפ, וסרטים מצחיקים, גם מופעי סטנד אפ מוקלטים, וכשיש לי כמה דקות ברכבת אז אני שומע...נכון, זה נראה מאוד מוזר לטיפוסים שיושבים מסביבי שאני פתאום פורץ בצחוק באמצע הרכבת, אבל לי זה כבר לא אכפת...

למעלה