אשמח לעזרה.

אשמח לעזרה.

שמי עינת (אני כותבת משם של חברה), תאריך הלידה שלי הוא 5.9.1987. אני רוצה להתחיל ללמוד באוקטובר הנסה כימית ואני אשמח לדעת אם זו ההחלטה המתאימה לי, רציתי ללמוד פסיכולוגיה אך הנושא ירד מהפרק והחלטתי ללמוד הנסה כימית שהוא מקצוע עם יותר ביקוש. אשמח לעזרה.. תודה ויום טוב.. :)

אולי זה סימן עבורך

אל תלכי ללמוד דבר מה בגלל שיש ביקוש. אל תתני לכסף להניע את חייך. בכדי להכנס לקריאה שאלהים קורא לך תפני אליו תשאלי אותו. היכן שיהיה לך שלום פנימי מהסיבה הרוחנית משהו שאת אוהבת לעשות שיש לך רצון עז ללמוד אותו אותו תבחרי ללמוד, ולא משהו שהמניע שלו הוא כלכלי. תפני אל ה' תשאלי אותו מי הוא ומדוע את כאן על פני האדמה, הוא ידריך אותך אל האמת וכשתדעי את האמת, היא תשחרר אותך.

Markup

New member
תשובה קצת יותר רציונלית:

הבעיה עם לימודים לפי ביקוש היא, שאת לא יודעת מה יהיה הביקוש כשתסיימי ללמוד. הנדסה זה 4 שנים. זו בעיה. במקום לחשוב על כסף, נסי לברר מגמות בעולם המדע. אני הייתי מציע לך ללכת לכיוון הננוטכנולוגיה, הנדסת חשמל/אלקטרוניקה עם אוריינטציה למחקר, וכן שילוב של תחומים למשל אלקטרוניקה וביולוגיה, דבר שנדרש לחברות שעוסקות בפיתוח איברים מלאכותיים שנשלטים על ידי פולסים עצביים. נסי לשאוף לתואר שלישי. הכנסי לקישור "הידען" שיש בחתימה שלי. בהצלחה

למעלה