אשמח לעזרה

gangana535

New member
אשמח לעזרה

שלום, בתקופה האחרונה אני מרגישה די תקועה בחיי ואין לי מושג איך להמשיך מהנקודה הזאת, אשמח לדעת בכלליות את דעתך על ההמשך בדגש על העבודה (אני עובדת 5 חודשים וממש לא טוב לי) התינוק שלי שהוא פג בן 10 חודשים שההתפתחות שלו לא מתקדמת והזוגיות נראה לי שזה הדבר הטוב ביותר שיש לי. תודה רבה מראש :) תמי בת שלמה וסימה, 27/09/1983

תמי התינוק כעת במשקל?!

לגבי פגים..זה ממש עינין קשה מבחינה פיסית ונפשית..אני יודעת, מבחינה אנרגטית זה משול לבלון שהוציאוןו ממנו את האויר להיות אם לפג חיזקי ואימצי..שולחת לך אור!!
תנסי לקבל עזרה מהמשפחה הקרובה..את צריכה ללמוד להסמך יותר על אחרים... תהיי עם התינוק יותר זמן בכל יום..מחקרים מלמדים על הקשר בין מגע עם האם וחום בהקשר להתפתחות של פגים... לגבי העבודה..אני לא רואה שינוי אך את בחופשת לידה כעת לא?! ומה לגבי הזוגיות...?בעל חמוד...לא הבנתי מה שאלת או שאולי אמרת שזוהי נחמתך.... אם כן אדז תאמרי דיינו..לא כל אחד זוכה לזוגיות טובה , את יודעת... והתינוק יצא בקרוב..אך מהר יותר אם תקפידי על ביקור יומי ותאריכי את משכו..ככל האפשר..תקראי לו בשמו..תתלי תמונה שלך שול בעלך ליד האינקובטור..תמונה של פנים מוגדלת..אמנם התינוק לא רואה עדיין בברור אך נשמתו רואה.. ועצה קטנה שלי עובדת.. אני מדליקה נרות שבת..ומברכת מיליב ומבקשת..שכן שעת הדלקת הנרות היא שעת רצון....תבקשי מה שבא לך...

gangana535

New member
תודה רבה

ברוך השם תקופת הפגיה כבר מאחורנו, תודה רבה על התמיכה...

לא הבנתי....

אמרת שהו לא מתפתח? הוא בבית ולא מתפתח או שחזרתם הביתה?! הרבה הנאה..מהחמוד שתהיה לך..הוא יהיה דווקא פיקח ושובב עד אוד..חכי

למעלה