אשמח לעזרה

אשמח לעזרה

היי, לפני כשנתיים נרשמתי ללימודים, אחרי 3-4 חודשים החלטתי להפסיק את הלימודים מסיבות אישיות כלכליות בעיקר.
פניתי בכתב וטלפונית לרכזת האחראית על ההרשמה והיא אמרה שאין מה לעשות עם זה.
לצערי שילמתי את הסכום המלא של 19,400 ש"ח בלי אופציה להקפיא את הכסף או לשלם רק קנס ביטול.
בנוסף אדגיש כי אני חתמתי בשמה של אימי עם כרטיס האשראי שלה.

השאלה שלי אם יש אפשרות לתבוע על מנת לקבל את כספי או לפחות את חלקו.
תודה מראש על כל תשובה.

עברו שנתיים . כתוב עבר זמנו בטל קורבנו

הקורס ניסגר כבר . הכיסא שלך הייה מיותם . לא ניראה לי שתקבל שקל . זו רק דעתי

לא עבר זמנו, ולא בטל קורבנו. בדיוק

בשביל זה נקבעו תקופות התיישנות בחוק.

השאלה העיקרית היא מה אמר החוזה, והאם הוא מאפשר לך לבטל א ההתקשרות באמצע.

אם כן - יש לך עילה. אם לא - עדיין אפשר לנסות ולפעול תוך הסתמכות על עמידה על זכות הנובעת מחוזה שלא בתום לב, אבל קחי בחשבון שזה יהיה קשה. בייחוד אם הפסקת את הקורס באמצע.

מה שלא ברור לי - אם כבר שילמת על הקורס, אז למה הפסקת אותו מסיבות כלכליות? הרי הכסף כבר שולם. ואם אמרו לך שלא תוכלי לקבל את הכסף - למה לא המשכת אותו?

קודם כל תודה על המענה

הפסקתי את הקורס במחשבה שיבטלו לי את התשלומים וכשהבנתי שאני כבר לא אקבל את הכסף היה מאוחר מידי והפסדתי המון שיעורים, בגלל שרוב השיעורים הם מעשיים לא הייתה לי דרך להשלים דרך המחשב כמו רב הלימודים במקום.
בחוזה שלא נשלח אליי מלכתחילה היה אפשרות ביטול עד תקופה מסוימת לדעתי עד 3 חודשים וכשאני פניתי לראשונה בבקשה לבטל זה עוד היה אפשרי אך דחו אותי לדעתי על מנת שכבר לא תהיה לי אפשרות לבטל.
בנוסף כשנרשמתי ללימודים הרכזת של הקורסים לא הסבירה לי דבר לגבי התחייבות וכשהיא הביאה לי לחתום על המסמכים של כרטיס האשראי היא לא אמרה לי שזה כולל התחייבות וכשציינתי את זה בפנייה היא אמרה לי שזאת מילה שלי מול מילה שלה.
כמו כן חשוב לי לציין שפניתי לפניות הציבור בבקשה לעזרה עורך הדין שטיפל בתיק שלי טען כי יש לי את הזכות לבטל את הלימודים לאחר שזה נאמר לו מהרכזת והיא ביקשה ממנו שאשלח בכתב בקשה לבטל מה שאומר שבפעם הראשונה שביקשתי לבטל הייתה עוד אפשרות.
במכתב התלוננתי על הרכזת וכשנשלח הפקס התקבל כמובן אישור קבלת פקס, מסתבר שהמכתב התקבל למשרדה והיא טוענת כי לא התקבל שום מכתב.

תודה על ההתייחסות והמשך יום מקסים!

החוזה נמצא אצל רכזת הלימודים לפחות העתק שלו

אני מניחה שיש הוכחה בפניות הציבור כי פניתי אליהם וכמו שאמרתי עורך הדין מפניות הציבור שטיפל בתיק אמר שלפי בקשתם על מנת שאני אבטל את הלימודים אני צריכה לשלוח אליהם בקשה בכתב על מנת לבטל את הלימודים, זאת אומרת שעוד היה אפשר, לא?

לא. זה לא אומר.

תבקשי את העתק החוזה, תראי מה כתוב בו, תנסי להיזכר מתי ביקשת לראשונה להסיק את הלימודים, ותוכלי לדעת אם יש לך עילה.

למעלה