אשמח לעזרה

lost green eyes

New member
אשמח לעזרה

זוגי מעוניין להוריד בעיקר את הבטן (מודעת לכך שאי אפשר להוריד נקודתית!! רק נותת רקע כללי) .
אין לו כוונה להתנפח כלל , חדר כושר משעמם אותו לצערי וזו בכלל לא אופציה .
המשקל שלו 82 (על 1.80) . אחוז שומן להערכתי סביבות ה22-25% גג. הרבה יחסית ,יודעת.
בכללי הרוב המוחלט של השומן מתרכז בבטן . טיפה בצדדים ובידיים למעלה..

האם אפשרי להתחטב יפה מבלי חדר כושר?
ידע בתזונה יש לי , אירובי יומיומי הוא הבטיח לעשות ביחד איתי .
השאלה אם הדגש יהיה עם אירובי + תזונה בלבד ..הוא יגיע למטרה שלו ?או שהבטן תשאר?

מקווה שהסברתי את עצמי נכון .
תודה וערב טוב :)

The Pinky P

New member
בהחלט אפשר.

אמרת שאת מבינה בתזונה אז אני מאמין שלא צריך להסביר לך את תהליך ההרזיה והפחתה באחוזי שומן.

מעבר לכך, בשביל להתחטב בצורה טובה ולהגיע לצורת גוף יפה נדרשת עבודה שהיא מעבר להרזיה נטו.
כלומר - לעבוד מחד על הפחתת אחוזי השומן ומאידך על חיזוק ועיצוב השרירים, לאיו דווקא בחדר כושר, ישנם מגוון תרגילם שאפשר לעשות
ללא עזרת כל מכשיר שהוא או לחילופין תרגילים אשר מבוצעים בעזרת חפצים שנמצאים בהישג יד בבית.
שילוב עבודה אירובית ועבודת תרגילי התנגדות (בתצורה מותאמת כלשהי) תביא את התוצאות הטובות ביותר.
כמו כן עבודת התנגדות תורמת לשריפת שומן לטווח הארוך עקב האנרגיה שהגוף צורך לשם בניית השריר מחדש.

כמובן שעבודה שהיא מחוץ לחדר כושר כמובן לא פטורה מהכוונה והדרכה מגורם מוסמך ( למתאמן ללא ידע ונסיון) ובניית תכנית מכומתת עם יעדים וחלוקה לשלבים.
אני הייתי נעזר בשלב הראשוני בגורם כזה או אחר ( לצורך בניית תכנית, למידת התרגילים וכדומה)

אז כמובן שאפשר ואפילו אני אגיד שבמקרה הזה כלל לא צריך חדר כושר, צריך רק הדרכה והכוונה נכונים אינדיבידואלית.

למעלה