אשמח לעזרה

קרןאור39

New member
אשמח לעזרה

שלום וברכה, אשמח להכוונה. אני נמצאת בזוגיות פתוחה כבר יותר משנתיים. שנינו אנשים בוגרים עם ילדים. לאחרונה הרגשתי שהקשר הזה לא מספק אותי ואני רוצה לעזוב. הכרזנו על הפסקה ובן זוגי רוצה שנחזור להיות יחד, אבל אני רוצה מערכת יחסים נורמלית והוא הלך לחשוב על זה.. אני בינתיים מתלבטת אם בכלל יש טעם לנסות ולבנות משהו.. אז הפריסה שעשיתי: האם נכון לי לבנות זוגיות עם ש': הווה + עצה= תוצאה הווה - שני חרבות עיצה - נער חרבות תוצאה - נער המטות והפריסה של SOS האם אני וש' נצליח לבנות קשר זוגי יציב? תומך/חוסם - אס המטות תשובה - שמונה הגביעים תומך/חוסם - אס המטבעות לפי מיטב הבנתי יש סיכוי אך לא גבוה במיוחד. האם אני צודקת? תודה

מגי 336

New member
אנא קרא/י את ההודעה הפותחת בכדי להבין כיצד מתנהל הפורום

קרןאור39

New member
קראתי..

אני מתלבטת האם יש סיכוי לקשר רציני ביני לבין חבר שלי. עד עכשיו לא היינו רציניים - קרוב לשנתיים. לאחרונה התקרבנו מאוד ואני רוצה להגיע לקשר אמיתי. החבר שלי לעומת זאת חושש לאבד את החופש שלו. לקחנו פסק זמן לחשוב. אני תוהה האם יש סיכוי. אשמח לעזרה. תודה

מגי 336

New member
פריסת ניתוח קשר בינאישי (לא מורחבת)

מה עלי לדעת על פוטנציאל הזוגיות שלי עם איקס?

קרןאור39

New member
שאלתי: מה עלי לדעת על פוטנציאל הזוגיות שלי עם ש'?

השאלה שנשאלה:
מה עלי לדעת על פוטנציאל הזוגיות שלי עם ש'?

תוצאות הפריסה הבין-אישית:
צד השואל - אס החרבות
הצד השני - שבע הגביעים
מה עוזר - אביר החרבות
מה מפריע - אביר הגביעים
פוטנציאל הקשר - מלך המטבעות

אשמח לפירוש
תודה רבה!
הנושא מדיר שינה מעיניי..

מגי 336

New member
קרן אור

הצד השני לא "שם"...
יש לו פנטזיה על איך צריכה להראות זוגיות
אך הוא לא באמת משקיע ועובד על עצמו שזה יקרה לו.
הקשר אינו מבוסס על רגש אמיתי אלא יותר על משיכה וסיפוק צרכים בסיסיים..
&nbsp
גם אם תחזרו להיות יחד קחי בחשבון שצריך לעבוד על הרומנטיקה ביניכם, על דו שיח ...
&nbsp

קרןאור39

New member
תודה מגי..השאלה שאני שואלת את עצמי

השאלה שאני שואלת את עצמי שוב ושוב - האם זה נכון לי להשקיע שם. בכלל. אני לא צעירה. הפעם אני לא רוצה לטעות. הכל אמת - הקשר היה מבוסס על משיכה והערכה ולא על רגש. ולאחרונה שנינו התחלנו לפתח רגשות (או שרק נדמה לנו). ולכן אני ניצבת בצומת - להתנתק ולהמשיך לקשר הבא או להשקיע בקיים. לפני חצי שנה היה ברור לי שהקשר הזה הוא זמני. היום אני כבר לא כל כך בטוחה. בקיצור בלבלה רגשית זה כאן. יש עוד משהו שכדאי לי לשאול את הקלפים? תודה רבה

מגי 336

New member
כן... אנחנו פה בשביל לחוות וללמוד...

עד שלא נלמד את השיעור וניישם אותו
נמשיך לחיות בתוך הלופ

&nbsp
&nbsp

קרןאור39

New member
אני מה זה מרגישה את עצמי בלופ

יש אולי שאלה כללית בנושא הזוגיות שאני יכולה לשאול את הקלפים?

למעלה