אשמח לעזרה

Sugar Magnolia

New member

בדיוק.
לא כל הגברים הם כאלה בבונים. זה לגמרי לגמרי עניין של אישיות.
גברים שהם אנשים טובים לא מדברים על נשים ככה.

מדוע עצם המשיכה המינית שלו לנשים זו בעייה ערכית?

ברוב המקרים גברים נמשכים לנשים בגלל הגוף שלהם קודם כל, זה אבולציוני התרבות גורמת רק לעדן את המשיכה הזאת.
ממש לא ברור מדוע רצון לסיפוק מיני נטו זו בעייה ערכית בייחוד כאשר זה בתחום הפנטזיות בלבד, אלא אם את חושבת שגברים (הטרוסקסואלים) בהגדרתם אינם ערכיים.

A לוןA

New member
תראי

אני חושב שמוזיקה מזרחית (מודרנית) זה גועל נפש ואיכס. זה לא יגרום לי לשפוט מי ששומע אותה רק על בסיס זה, ולהחליט שאם הוא שומע מוסיקה מזרחית אז זה אומר שהוא רדוד וטיפש- אם כל הנתונים האחרים מראים אחרת.
יש פה גבר שמתנהג אליה בצורה מכבדת ואוהבת וגם לכל הנשים האחרות בחייו. אז בקבוצת וואטסאפ סגורה הוא מתגסס עם חברים שלו. סו פאקינג וואט? איזה נזק אמיתי זה גורם?
&nbsp
בקשר להסתרה- אני יכול לחשוב על סיבות אחרות להסתרה- כמו למשל שהוא חשב שהיא תחטט לו בטלפון ותעשה על זה סרט- ולא ממש התחשק לו לאכול סרטים על משהו שבעיניו הוא לגיטימי וזניח.
&nbsp
ובקשר לאיך ואם הוא ידבר עליה כשיפרדו- נו באמת. אני שמעתי אנשים אומרים דברים מאוד רעים על אקסים שלהם גם בלי לערב מין. אז מה?

A לוןA

New member
פורום יקר שלום

אני וחבר שלי כבר שנתיים יחד, הוא מקסים ואוהב והכל באמת מושלםלםלם.
אתמול חזרנו הביתה והלכנו לישון. באמצע הלילה הוא קם לשירותים והאצבע הקטנה שלו נתקעה ברגל של המיטה ויצא לו מין כוססססעמק כזה. הוא חשב שאני ישנה ולא שמעתי ואני לא הראיתי לו ששמעתי אבל אני ממש מזועזעת.
זה מה שקורה כשהוא חושב שאני לא שומעת? הוא גם מזלזל ומחפיץ נשים (לפי החלק הראשון של הקללה....) וגם חושב שהוא ערבי? אולי הוא הולך להתאסלם?
&nbsp
מאז אני ממש מפחדת ממנו. מה יקרה אם העניין הזה יסלים והוא ישלוף סכין וידקור אותי? או יתחיל להכין חגורות נפץ בבית?
אתן חושבות שאני מגזימה?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
בכלל לא נסחפת, שיחות אונס, בעיטות בחתולי רחוב, בעיות ערכים. הלו- שיחות וואטסאפ בקבוצה סגורה, כן? אולי ילדותי ולא ממש בוגר- אבל מכאן ועד לאן שהגעת....פפפפפ.
נו באמת.

A לוןA

New member
לא יודע מה הרבה נשים עושות

וזו נראית לי הכללה לא הוגנת.
אני עניתי מה שאני חושב- לגופו של עיניין. יש הבדל גדול בין לכתוב על סקס ולכתוב על אונס,יש הבדל גדול בין לכתוב על סקס לבין לבצע, יש הבדל גדול בין לכתוב על סקס לבין לאנוס בפועל, והבדל גדול בין לכתוב על סקס ולהתעלל בחתולים, נניח.

גם בחור משכיל ורגיש יכול להתנהג כך

בד"כ הם נוהגים להסתיר את זה טוב.
בחור יכול גם להתנהג טוב לחברתו\אישתו וגם לחשוב על מין לשם מין.
חבל שנשים לא מוכנות לקבל את הצד הזה של בחורים, זה גורם לבעיות רבות בזוגיות.

:)

איזה כיף שאתה כאן! (לא רק בשרשור הזה אלא בכלל)
עד עכשיו רק קראתי בשקט ומניחה שגם אמשיך לשתוק פה בהמשך :)
הפעם לא התאפקתי

כמה חבל שיש נשים שלא משכילות להקשיב
להסבר הגיוני שגבר נותן על התנהלות של גבר.

Belen2

New member
אשמח לעזרה

היי, גילתי שיש לבן זוגי קבוצה בוואטסאפ של כל מיני חברים מהצבא שלו שהחברים האלו משתפים תמונות פורנו כאלו של בנות או סתם תמונות של בנות והם מרכלים עליהם. ידעתי בכללי שהוא חבר בקבוצה הזאת כי זה חברים מהצבא וסתם גברים אוהבים לשתף תמונות כאלו של בנות. אבל אף פעם לא ראיתי באמת מה קורה שם. אתמול משעמום ושהוא ישב לידי, נכנסתי לקבוצה הזאת. מפה לשם הבנתי שבמשך שנתיים הוא מחק תגובות שלו ושל חברים שלו מהשיחות האלו כדי שאני לא אראה. ואז הבנתי שלא סתם לפעמים שהוא היה נכנס לקבוצה הזאת הוא היה מסובב את הפלאפון שאני לא אראה. דברתי איתו על זה, הוא אומר שהוא מחק את התגובות האלו כי אם הייתי רואה אותם לא הייתי מבינה והייתי כועסת. הוא אמר שהקבוצה זה הפורקן שלו לומר מה הוא היה עושה לבנות אחרות. המשפט שהוא אמר מכאיב וקשה שלי. תקראו לי תמימה או ילדה אבל אני לא יודעת איך להגיב לזה. אשמח לדעתכם, תודה רבה :)

No fun intended

New member
אענה לך מנק' המבט שלי

אבל אני קנאית.
אני הייתי מבקשת שיצא מהקבוצה הזאת. אם זה גורם לך להרגיש רע (ולדעתי 100% בצדק) שיוותר על הגועל הזה.
&nbsp
לראות פורנו זה דבר אחד, וזה לגיטימי בעיניי, אבל "להגיד מה הוא היה עושה לבנות אחרות"??? וואו, מה זה לא.

Belen2

New member
היי

תודה רבה על תשובתך. אני גם חושבת בסגנון שלך אבל אני לא יכולה לבקש ממנו לצאת מהקבוצה, זה מרגיש לי יותר מידי חדירה לפרטיות ואני גם לא הייתי רוצה שהוא יבקש ממני לצאת מאיזו קבוצה בוואצאפ. הוא אומר שזה המקום היחידי שהוא יכול לפרוק ולומר מה היה עושה עם בנות אחרות. אני לא יודעת איך להגיב לזה.. לא יודעת אם לקבל את זה או לא.. לא יודעת אם להיפרד בגלל זה או לא. וגם אם התשובה היא לקבל אז איך עושים את זה?

A לוןA

New member
ברור לך שהבעיה אצלך- לא אצלו

אם את קנאית באופן כללי לגברים שאיתך (ולא שיש גבר ספציפי שבגלל מעשיו גורם לך לקנא ולחשוד)- יש לך איזושהי בעיה באמון/חרדת נטישה/ביטחון עצמי שצריכה לקבל פיתרון.
הפיתרון הוא לא להוציא אותו מקבוצת וואטסאפ/לנטר היסטוריית הפורנו/לשים כיסוי עיניים ברחוב/לעשות סצנה כשהוא אומר שמישהי נראית טוב- אלא ללכת לטפל בשורשים של הקנאה הזו- לפני שהיא תרעיל מערכות יחסים נוספות, ותאמלל גם אותך וגם את מי שמסביבך.

tomasth

New member
אמרי עם מי התחתנת ואומר לך מי את ?

החלק שמפריע לך זה לא מה שמפריע אצלה , השאלה היתה על לראות פורנו ולא על האישיות של הבעל.

No fun intended

New member
השאלה לא היתה על לצפות בפורנו

אלא על קבוצה בווטסאפ שם הם מחליפים תמונות וקטעי וידאו של בחורות ומדברים על מה היו רוצים לעשות להן.
הבדל גדול.

A לוןA

New member
ועכשיו- חידה

כשגברים נפגשים במילואים, ויושבים בערב על כוס קפה שחור מהגזיה וופלים מהשקם הם מדברים על:
א. ניטשה, תיאוריית היד הנעלמה של סמית, עלייתו ונפילתו של הקומוניזם, עמוס עוז- קוים לדמותו הספרותית ולמה הוא לא קיבל עדיין פרס נובל, לכל הרוחות.
ב. כדורגל, למה לפלוגה ב' יש 2 אנשים פחות בסגל ואותנו דפקו עם עוד סיור, זיונים.
(ובזיונים אני מדבר על זיונים, ולא על "מעשה האהבה" או על "התעלסות")
אם ענית א'- אני מבין מאיפה הזעזוע שלך נובע. אם ענית ב'- אז המשיכו לדבר על זיונים גם כשהקפה נגמר. אז?
&nbsp
אני יכול להבין שלא בא לך שידברו עלייך כעל אובייקט מיני- זה לגיטימי. אבל להתגסס בקבוצת גברים סגורה- נו, בחייאת. זה לא שמישהי שמעה את זה ונעלבה (חוץ ממך, שהיית חייבת לחטט) וזה לא שהם מתנהגים ככה לנשים בחיים האמיתיים- כולה דיבור של חבר'ה מהמילואים. זה לא נורא סימפטי לאוזניים זרות- אבל בחייאת. אין לך על מה לריב?
&nbsp
שחררי.

למעלה