אשמח לעזרה

טל123413

New member
אשמח לעזרה

הי, אני נשואה, דתיה+ילדה . הכרתי מישהי והתאהבתי בה, היום קשה לי לשכב עם בעלי ולא יכולה.. אם אני חושבת להתגרש זה כרוך בבעיות אחרות כמובן, אבל מצד שני אם אני לא נמשכת אליו כבר.. האם יש מה לעשות?

תגובה

ברגע שהתאהבת שום דבר לא ישנה את זה..שום ייעוץ או שיחה או דרך להימשך אליו שוב.כל קשר כרוך בדילמות
תשאלי את עצמך אם את רוצה לחיות את חייך בריקנות?
בבגידה?
בחוסר סיפוק
בחוסר שלמות
ואז תביני שכל הבעיות מתגמדות לנוכח השנים הבאות.הכל בר פיתרון אבל לא השלמות עם עצמך ועם אהבה שחווים

נראה לי בתור התחלה

ללכת לטיפול.
לברר עם עצמך מי את ומה את.
להבין מה את מסוגלת ומה לא.
מה האפשרויות שלך מתוך מה שהבנת על עצמך ועל היכולות שלך.
ומתוך זה, להגיע לפיתרון.
זה לא בבת אחת. זה לא מהיום למחר.
זה תהליך ארוך ולא קל של בירור אמיתי.

בהצלחה..

frust

New member
אף אחד

לצערי, אף אחד לא יוכל לתת את התשובה הנכונה עבורך, מלבד את עצמך.
אין פה תשובות בסוף הספר, ואין תשובה נכונה. אפילו אין תשובה טובה ותשובה גרועה. בחיים , וסליחה על הקלישאה, לכל בחירה יש מחיר. וזה מאוד נראה לעיין כאשר מדובר בגירושין, העדפה מינית, משפחה, אמהות....
מציעה לך לא לעשות שום דבר בעולם המציאות. לא לשנות דבר כל עוד את יכולה. ואני מבינה שאם אינך נמשכת אליו, אז נוצר מתח באיזור חדר המיטות. אבל אם תוכלי להמשיך ולהחזיק משהו - תרויחי זמן. ולמה את זקוקה לזמן? מפני שהחוויה הרגשית שחוית קראה לך לצאת לדרך של חיפוש. אבל עדיין אינך יודעת מה המשמעות האמיתית של הדרך הזו. מה קורה בה לאורך זמן, מה תרגישי, מה את יכולה... ולכן את זקוקה לזמן למידה. למידה על עצמך.
כדאי לעשות זאת בליווי, ובמרחב מכיל שמאפשר לך להיות עם כל החלקים של עצמך, היותך נשואה, היותך דתיה, היותך אמא, והיותך נמשכת לנשים ומאוהבת ומגלה מקומות חדשים בתוכך.
ו....
ימים יגידו.
בהצלחה

אירית א. נהר מנהלת פורום לסביות בארון נשואות לגבר
מטפלת משפחתית וזוגית ומנחת קבוצות, מתמחה בסוגיות של מגדר וגילויים הקשורים במיניות באמצע החיים.
יוזמת ומקימה של תלתן - תמיכה וליווי לנשים לסביות נשואות לגבר

תגןבה

אני במצבך בדיוק.
אני לא נמשכת לבעלי ולא מצליחה להוציא אותה מהראש.
אני חושבת שאני לא נמשכת לבעלי בגלל שמחוץ לחדר המיטות יש דברים לא מושלמים, בדיוק כמו שאת כתבת. לכן אני מסכימה עם מי שכתבה פה שקודם צריך ללכת ליעוץ לברר על הקשר הקיים ורק אחכ להחליט לגבי העתיד.

Reuti227

New member
רק מנסיוני האישי

זה בדיוק מה שקרה לי. אחר שהיא נגעה בי לא יכולתי לשאת את המגע שלו עלי יותר. הרגשתי כבר שהוא נקרופיל... אתה שוכב עם גופה. הפסקתי להתעלל בעצמי ובו. התגרשתי. אבל זה היה נכון לי. אצלי זה היה כבר מצב קיצון. מקווה שתמצאי את התשובות שלך. אבל תזכרי שלא נולדנו על מנת לסבול... חייך בידייך

למעלה