יש לך בטלפון שני אפליקציות של SMSמשום מה לא מצליח לקבל קוד ססמא באס אם אס מויזה כאל לנייד באתר, גם שהתקשרתי למוקד ושלחו לי קוד זיהוי לא הגיע לי בהודעה מה יכולה להיות הסיבה אצלי בנייד? תודה
יש לך בטלפון שני אפליקציות של SMS
1) גוגל
2) סמסונג
מי מהם הוא ברירת מחדל אצלך בטלפון?
אז תקבע כברירת מחדל את אפליקצית ההודעות של גוגלסמסונג יש לי של המכשיר
אז תקבע כברירת מחדל את אפליקצית ההודעות של גוגל
בצע ניקוי מטמון
כבה ותדליק את המכשיר
עכשיו תנסה לקבל שוב קוד בSMS לטלפון
הגדרות >> טיפול בסוללה ובמכשיר >> להקיש על זיכרון >> להקיש על נקה עכשיועשיתי עדכון תוכנה ואפליקציות, היכן נמצא ניקוי מטמון ב s22 אולטרה?
תודה
יכול להיות שבמערכת של ויזה כאל אתה מזוהה עם מספר טלפון אחר, לכן אתה לא מצליח לקבל הודעת SMS לטלפון עם המספר שלך..משום מה לא מצליח לקבל קוד ססמא באס אם אס מויזה כאל לנייד באתר, גם שהתקשרתי למוקד ושלחו לי קוד זיהוי לא הגיע לי בהודעה מה יכולה להיות הסיבה אצלי בנייד? תודה
אני מניח שהגדרת כברירת מחדל לSMS את האפליקציה של גוגל הודעותבוקר טוב עשיתי ועדיין לא מקבל ססמא מאתר כאל לנייד מעניין
אני מניח שהגדרת כברירת מחדל לSMS את האפליקציה של גוגל הודעות
אתה מקבל משאר המכשירים SMS רגיל
ורק מויזה כאל אתה לא מצליח לקבלכנס לאפליקציה >> להקיש על העיגול בצד שמאל למעלה >> הגדרות >> תכונות הצ'אט >> סטטוס >> להקיש אישור למספר שלך
להקיש באפליקציה אישור להפעלת הצ'אט RCSלכבות ולהדליק את המכשיר
תגדיר את האפליקציה של גוגל הודעות כברירת מחדל >> כנס לאפליקציה SMS של גוגל >> להקיש על העיגול בצד שמאל למעלה >> הגדרות >> תכונות הצ'אט >> סטטוס >> להקיש אישור למספר שלךנכנסתי לגוגל פליי אני לא רואה הגדרת צאט
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.