אשמח לעזרה...

אשמח לעזרה...

יש לי תינוק בן 3 שבועות. בשבועיים הראשונים לחייו הוא לא ינק רק שאוב + תמ"ל בשל פיטמה שלא הייתה מספיק בולטת והוא פשוט לא סרב לתפוס פיטמה. אני הייתי כולי "תפורה" ועם טחורים וכאבי תופת, לא יכולתי לשבת ורוב היום נחתי. כבר חשבתי שאין סיכוי להנקה. בכל זאת המשכתי לשאוב לו. בטיפת חלב המליצו לי לנסות להניק עם פיטמת סיליקון וכך כבר שבוע הוא אוכל הנקה מלאה. אני מנסה להיפטר בהדרגה מפיטמת הסיליקון. מתחילה עם מורידה לו באמצע וכו... לפעמים הולך לפעמים לא. אני חייבת לציין שבעזרת פיטמת הסיליקון הפיטמה שלי יצאה החוצה קצת יותר. יש איזה עצות כיצד הוא יינק ישירות מהשד? תודה מראש!

פטמת סיליקון

כל הכבוד על המאמצים שאת עושה! העצות שלי הן פשוט להמשיך לנסות. רצוי לעשות את הנסיונות כשהתינוק רגוע ולא כשהוא מאד רעב. להציע לו את הפטמה בין הנקות, לנסות תנוחות שונות, לסחוט קצת חלב ולהרטיב לו את השפתיים, כדי שירצה להתחבר וכו'. צריך הרבה סבלנות, אבל זה משתלם
אם את רואה שאין שיפור, אפשר לפנות ליועצת הנקה לעזרה נוספת. אשמח אם תעדכני. בהצלחה, אביטל

הכוונה היא -

בזמן שהוא רגוע להציע לו את השד כדי שיתרגל למגע ולתפיסה. הוא אולי לא יהיה מאד רעב ויינק מעט, אבל לאט לאט הוא יתרגל לזה.

יש טעם להזמין יועצת הנקה?

שמעתי שיש סיכוי שיצור החלב יפחת למרות שאני לא מרגישה בכך, להפך אני מרגישה תופעות חדשות כגון חלב נוטף שאני מתקלחת שלא היה לי לפני וכן כמות היצאות שלו תקינה והוא עולה במשקל.

יועצת הנקה

יועצת הנקה יכולה לתת לך שיעור פרטי בנושא התחברות והגברת חלב. אם אין לך כאבים, ויש שיפור בהנקה, כולל הנקה ישירה, זה בהחלט נשמע שאת בדרך המלך. לאחר המשך ההתאוששות את מאוד מוזמת לבוא למפגש של לה לצ'ה באיזוריך. פרטים באתר נלוה למטה. אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה