אשמח לעזרתך..

Lyncha

New member
אשמח לעזרתך..

היי, מה שלומך? נתקלתי במקרה בפורום והרגשתי צורך עז לשאול שאלה גדולה בנוגע לאחת המטרות העיקריות שיש לי בחיי כרגע: התלבטתי זמן רב ונדמה לי שכעת החלטתי - ללמוד רפואה. למרות השנים הארוכות המוקדשות ללימודים ולהתמחות, הבירוקרטיה, הלחץ, החשש הגדול שזה יפגע בחיי משפחה וזוגיות (הרופאים שדיברתי איתם בנושא אמרו כי - מסתדרים, יש ברירה? :) ), הסכנה בכך שאצטרך לטפל רק ברפואה קונבנציונלית נטו, שלא תמיד מועילה, לפחות עד שאוכל לעמוד על הרגליים בכוחות עצמי (מחוץ לבית חולים) ולטפל באמצעות רפואה משולבת, לעמוד מול מטופלים שלא אוכל תמיד לעזור להם ועוד. בקיצור, זאת החלטה לכל החיים, אני מקווה שאני באמת באמת בנויה לזה..:) כיום אני חובשת במד"א, למרות שלא יוצא לי להתנדב בתדירות גבוהה כפי שהייתי רוצה (אני בלימודי תואר ראשון באוניברסיטה, ביולוגיה ומזרח אסיה). (לבן הזוג שלי יש מחלה כרונית - מחלת קרוהן. גדעון 02.05.1982. ) אשמח לדעת, האם הרפואה היא אכן ה-בחירה המתאימה עבורי? האם אצליח להתקבל ללימודים בארץ? תודה רבה. באמת. מצטערת על המגילה. לילה טוב, לין. שם מלא - אלינה. 11.03.1983 (ביומיום קוראים לי לין).

אההם..מבחינת להתקבל..תתקבלי לשני מקומות..שזה

לא רע בכלל..באר-שבע, ועוד משהו לא ממש קולטת..על תנאי ויתפנה מקום..(מה יש חוץ מי"ם? יש מכללה?אני לא בעינינים מוסרים לי עוד מקום..בכל אופן) לגבי הקושי זה יהיה מאוד קשה..את בת 26...יכירו לך רק בחלק קטן מלימודי הביולוגיה..והרבה תצטרכי להתחילל מאפס..ובן זוגך אומנם תומך אבל תהיה בעיה לגבי המגורים והשותפות שהיא בעיה טכנית, הייתי רוצה לאמר לך שזה יהיה קל אך האמת שזה יהיה קשה.. את אבל ניכנת בתכונות להיות רופאה מעולה.

למעלה