אשמח לעזרתכם - זוגיות בריאה ויציבה

אשמח לעזרתכם - זוגיות בריאה ויציבה

שלום לכולם, אני עורכת-דין למעלה מ-10 שנים ומגשרת בענייני משפחה, בת 37, נשואה + 3 ילדים. במשך תקופה ארוכה כתבתי הרצאות בענייני זוגיות, מעין "קורס" והקדשתי לכך מחשבה רבה, במטרה לתת כלים לחבר'ה צעירים לבנות זוגיות טובה ויציבה ובכך למנוע צורך ב"תיקון" יחסים שהתקלקלו על ידי טיפולים זוגיים בשלב מאוחר יותר.

אני יודעת שיש המון חבר'ה צעירים שמעוניינים בזוגיות אך לא יודעים כיצד "להחזיק מעמד" יותר מכמה דייטים, או מתלבטים האם בן/בת הזוג שלהם אכן מתאים להם, וגם על זוגות שחווים קשיים/מריבות/חילוקי דעות, נפרדים-חוזרים-נפרדים וכו' ומתביישים לשתף ולהתייעץ עם ההורים. יש גם זוגות שפונים לטיפול זוגי, אך הוא בד"כ ארוך, "כבד", דורש השתתפות של שני בני הזוג, יקר מאד, ובעיקר - מנסה לפתור בעיה שקיימת כרגע ולא נותן כלים להתנהלות נכונה במקרים אחרים או עם בן/בת זוג אחר.

לכן, ערכתי הרצאות העוסקות בין היתר בבחירת בן/בת-זוג, בדרך הנכונה להתנהל בדייט בהתאם למטרות הדייט של כל אחד, ביצירת תקשורת נכונה, בשימור הזוגיות, בנורות אדומות שיש לשים אליהן לב וכיו"ב. ההרצאות מתאימות גם למי שאיננו בזוגיות וגם למי שכבר בזוגיות ומעוניין בכלים לתת לה בסיס טוב ויציב.

ההרצאה תיעשה בדרך של שיתוף הקהל, תוך מתן מענה על שאלות כלליות או פרטיות של כל אחד, והיא תועבר בדרך קלילה, משעשעת וזורמת. ההרצאות מיועדות לקהל של כ- 10 משתתפים על מנת ליצור אווירה בטוחה ונעימה למשתתפים.

השאלה שלי היא האם אתם חושבים שחבר'ה צעירים ירצו בכלל להששתף בסדרת הרצאות כזו ? האם הייתם משלמים סכום של 425 ש"ח לסדרת ההרצאות (הסדרה בת 5 הרצאות, כלומר 85 ש"ח להרצאה). האם הייתם קונים מתנה לחבר/ה השתתפות בסדרת הרצאות כזו? האם אתם חושבים שזה יכול להביא לכם תועלת?

אשמח לשמוע את דעתכם ותודה מראש לכולם!

אני אישית לא רואה בזה טעם

אבל מצד שני אני לא רואה טעם ביעוצים זוגיים למינהם וזה דווקא די פופולארי אז יכול להיות שדווקא כן יהיה לך קהל. בכל אופן, אני חושבת שקשר בין בני זוג הוא ייחודי, מאוד תלוי בדינמיקה בינהם ואני לא רואה איך מישהו בחוץ יכול להבין מה הולך שם או לתת עצות קולעות. מנסיוני, זה תמיד מפספס (גם אם זה "ליד").

spaysi8

New member
כן ולא

אני חושבת שנשים בעיקר ירצו,
ואולי זה יאבד מהטעם כשלא יהיו כמעט גברים.

אבל הכל תלוי באופן השיווק..

אני הייתי שמחה להגיע, אבל אני עניה :(

lee05

New member
האמת

היא שאני חושבת שצעירים עדיין לא בשלים להרצאות כאלה. לא מדברת כרגע על עניין הכלכלי אלא שרובם עדיין חושבים שהם יודעים הכי טוב מה שהם עושים (חטא הגיל הצעיר).

שוב יכול להיות שאני טועה

בהצלחה

doughnuts

New member
לא

אני מניח שההרצאות שלך לא יהיו מבוססות על סקירות ספרות נרחבות, שנות מחקר ניסויי רבות וקשר הדוק עם קולגות בתחום. לכן, אני לא רואה סיבה להבדיל בין ההרצאה שלך לבין יצירת ספרות. אבל בניגוד להרצאה, את הספר אני יכול לקרוא מתי שנוח לי ובנוסף להרעיונות של הסופר לגבי יחסים, אוכל ליהנות גם מהאלילה. אהא, וגם שום ספר כזה לא עולה 500 ש"ח.

Purple Mushroom

New member
אני גם עני-ובחוסר זוגיות כרגע,כיום

לתקציב שלי, זה די מוגזם.
כרגע התקציב החודשי שלי זה קצת יותר מ-3 אלף,
ואני גר בדיור מוגן של חברת קידום, בעלות של כמינימום 1525 ש" בחודש, ב-2 הוראות קבע ב-1 לחודש. ( ויש לי עוד הרבה הוצאות. בקושי סוגר את החודש, עם תמיכה מאוד גדולה מאמא) ....
יש במסגרת החברה, גם סדרה של הרצאות, בנושא זוגיות, קשר, תקשורת, וזה כבר התחיל בספטמבר, בימי שלישי בצהריים, סדרת מפגשים של כ 14 מפגשים?, שהתחילה כבר. מזמן.
. בעלות רק של כיבוד, בעלות של כ70 ש"ח, שגם ממש אין לי במסגרת התקציב.

לאנשים שעובדים, ומקבלים משכורת עם תקציב יותר גדול משלי, אולי זה יכול להתאים.
מה גם שזה יכול להסתבר כקוצ'רי, וכמיומנות, שאפשר לפתח לבד, במהלך החיים?
.
...
א.א.
=]

קריסטה

New member
אני חושבת שזה יכול להביא תועלת לרבים

ואישית הייתי שולחת מישהי להרצאה כזאת בתקווה (אם כי לא הרבה אמונה) שזה ישנה לה קצת את החשיבה המעוותת שלה לגבי זוגיות, אבל אני לא יודעת עד כמה אנשים ירצו ללכת לזה. יש פה מקום לשיווק נכון וזהיר. את תמיד יכולה לנסות

למעלה