אשמח לעזרתכם - סלון

yael177

New member
אשמח לעזרתכם - סלון

שלום רב, מחפשת רעיונות לשיפור הסלון בדירת הוריי.. תודה!

yael177

New member
השטיח כרגע בניקוי....

גם כפי שראית, יש כלבה ולכן זה בעייתי בכל מקרה. מה עושים עם הספות האלו ,האם אפשר להסתיר את המזגן באיזושהי דרך? יש מרחב מאוד דגול שהוא פשוט לא מנוצל.

גולי מ

New member
תראי.

אין בבית שלכם איזה שהו "קו" שמאחד את כל הגורמים. הוא די "אנמי". לי, חסר צבע. טקסטורות. צביעת הסלון בצבע אפרסק/לילך/תכלת גם תתן טאצ' עיצובי מאחד לסלון וגם תרכך את הדומיננטיות של הכורסאות. כריות צבעוניות ווילוו, במגוון צבעים וטקסטורות יעשירו את המראה של הסלון. הייתי גם צובעת/מחליפה את הכיסאות של פינת האוכל. למה הכל קודר כל-כך? בקשר למזגן: בעיקרון אפשר להזמין אצל נגר, רהיט יכסה את המזגן, ישי לו מעין גריל שמעפשר לאויר לצאת ולהכנס. אבל, אם וכאשר עושים זאת מומלץ לעשות זאת עם מעצב. היות וזה יכול לתת מראה הרבה יותר כבד, ומה שבטוח, יתפוס יותר מקום. אם אכן תחליטו לצבוע את הסלון, תוכלו לצבוע באותו הצבע והגוון את המזגן, וכך הוא יותר יבלע בקיר (אני עשיתי את זה אצלי, עם ארון, ונראה יופי, אבל במזגן לא נגעתי. לא הפריע לי במיוחד).

תשמעי....

לגבי הספות- אפשר להוסיף כריות נוי מבדים בצבעים רכים יותר פסטליים למיניהן זה ייפה וקצת ירכך אץ העור המסיבי שבולט לעיין מהסלון. הכריות שם נשלפות? אם אפשר לתפור חתיכת בד שתעטוף הכל או כמו סדין עם גומי בקצוות שיתפס על שולי הכריות. זה ישנה לגמרי את המראה. וילון כמובן יכול לבוא בחשבון- אבל משהו מבד אורגנזה או בד שקוף אחר שלא יסתיר את הנוף ויחסום את השטח בסלון. לפי איך שנראה בציור, המבנה של הסלון בעייתי קצת כי הוא מלבני ויש את הנישה של המזגן ושל הפינת אוכל. את יכולה לשחק עם הספות ועמדת הטלויזיה קצת לראות איך זה מסתדר בחלל ותחשבי יצירתי לא בהכרח חייב להיות הסידור המסורתי של 3-2-1 בסלון את יכולה לשים את הספה של השלוש היכן שעומדת ה1 את האחד היכן עמדת הטלויזיה והשתיים מול השלוש בקיצור תזיזי ותראי מה הכי יפה. וכמובן צבע!!!!! והרבה בא לכם להשקיע בנישות גבס?

0 אור 0

New member
ההורים מסכימים?

הסלון נראה כמו חדר שמאד נוח למי שחי בו. אני לא יודעת באיזה גיל ההורים שלך, אבל מכירה לא מעט אנשים מבוגרים שזה מה שטוב להם. אם זה מקובל עליהם: הייתי מחליפה את הספות (או מוסיפה כריות בצעוניות בהירה וססגונית), וילון אוורירי וכד או שניים בדנון מודרני

yael177

New member
יש בזה משהו

אני לא חושבת שזה צורם להם, אבל הם כן היו רוצים לשנות קצת את האווירה מבלי להשקיע יותר מדי

רשף כשף

New member
דעתי (אוי זה ממכר...)

הייתי בודקת את האפשרות להפריד בצבעי הקירות בין הסלון למטבח, על מנת ליצור אשליה של חוצץ ביניהם. בגלל החללים הקטנים לא כדאי לשים חוצץ פיזי כמו וילון ביניהם. למזגן ניתן לעשות מראה של אח על ידי צביעה בצבעים חמים ואולי אף צביעה אומנותית. יש מנורה שנראית כמו אינפוזיה ומשרה מראה מתכתי. אני הייתי מחליפה אותה במנורה אינדיאנית על הרצפה (נראה כמו אוהל קטן צבעוני). ואולי גם וילון שקוף בצבע רך על החלון הגדול (עד הרצפה)?

I T A L Y

New member
היא מקסימה! היא תמיד עוקבת אחרי מה

שאת עושה בכזו רצינות? אגב כדי שלא יצאו לה עיני חייזר בתמונות
- תלחצי לפני התמונה על כפתור Red Eye

למעלה