אשמח לעזרתכם :)

אשמח לעזרתכם :)

אני מצרפת קישור לבלוג שלי , כתבתי רשומה על הסרט החדש של מסע בין כוכבים. אשמח אם יש לכם דקותיים לקרוא ולהגיד לי כיצד אוכל להשתפר בכתיבת הבלוג שלי-הצעות לייעול בהבאת קוראים, הצעות לשינוי פורמט בכתיבה. כל ביקורת תתקבל בברכה כי אני באמת רוצה לעלות ברמה עם הבלוג שלי. תודה לכל מי שעוזר(אשמח לביקורת בונה ולא לקטילות...) http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2563842

mad alot

New member
אין לי מושג וחצי בכתיבה אז לגבי הכתיבה אין לי

ממש מה להגיד :)
אבל תנסי לא לשים תמונות בגוף הטקסט, את יכולה לשים קישור בשם של השחקן במקום תמונה אם ממש בא לך.
זה קצת לא נעים בעין שיש רווח עצום בין השורות בגלל התמונות.
ואם את כן שמה תמונה, שתהיה בין פסקאות ולא בתוך שורה.

המון תודה :)

מבטיחה לנסות את זה כבר בפוסט הבא-אולי באמת עם קישור בלבד לתמונת השחקן וללא התמונה עצמה.

mad alot

New member
גם לאו דווקא לתמונת השחקן

אפילו לחיפוש גוגל עליו, ויקיפדיה, IMDB :)

EdisonGirl

New member
ביקורת בונה

קודם כל, אהבתי מאוד את השאלה הפילוסופית שהעלית. למען האמת, זה היה החלק היחיד שעניין אותי ויצר בי סקרנות ברשומה.
ואני גם אקבל את ההזמנה לדיון ואענה לך בסוף הביקורת

בשורה התחתונה, לא הבנתי למה אהבת את הסרט.
הסיבה שאני קוראת ביקורת היא כדי שאבין אם הסיבה שאת אהבת אותו היא אותה סיבה שתגרום גם לי "ליפול לרגליו", אחרת אין לי טעם לקרוא. אנחנו הרי לא סתם מתעניינים מה בנאדם אחר באינטרנט חשב על הסרט...את יודעת חח

אהבתי ששילבת תמונות, להאכיל את העיניים זה תמיד טוב, אבל השילוב שלהם בין ובתוך הטקסט יוצר עומס ויזואלי. כדאי לארגן את זה בצורה יותר טובה, שזה אומר- או ליישר את הטקסט לאיזשהו כיוון, או לשים את הטקסט בנפרד ואת התמונות בנפרד, או לארגן פסקה-תמונה-פסקה-תמונה.. משהו שיש בו סדר שיהיה נעים לעין ולא יעייף.

נראה לי שזהו, אלא אם תשאלי שאלה ספציפית, ואשמח כמובן לתת את דעתי.

לגבי השאלה הפילוסופית שלך...
בתיכון אני עצמי נתפסתי כאדם שלא משקר לעולם וכך גם הצגתי את עצמי. זה היה נכון, לא שיקרתי, אבל המציאות לפעמים מביאה אותך למצבים שאת חייבת לשקר, נכון?
כשרצו שאגלה סוד שלא שייך לי, יכולתי תמיד לומר שאני לא מגלה כי זה לא הסוד שלי, וגם אם השאלה הייתה ישירה, יכולתי תמיד לומר שאני לא אתן תשובה של כן או לא, כי נאסר עליי, אבל כשקורה משהו שאת לא רוצה לחשוף, ואת נדרשת לספר, ואסור לך גם לציין שבכלל קרה משהו.... אז המצב מתחיל להסתבך.. איך יוצאים מזה בלי לשקר?
אז למדתי במהלך הזמן להיות מאוד יצירתית כדי להתחמק מהאמת ללא שימוש בשקר כשאני יודעת שאנשים לא יצליחו להתמודד עם האמת הזו. יהיו שיקראו לזה שקר לבן, אבל למעשה זו סוג של הונאה מתוחכמת, כמו קסמים. את יכולה לקרוא לקוסם שקרן? לא יודעת, קצת בעייתי.. כנראה ששקר מסוג כזה (הונאה) תלוי במטרה שלו כדי להחליט אם הוא "טוב" או "רע"..

תודה רבה...

לקחתי לתשומת לבי ואני מנסה להשתפר...אני חושבת שתוכלו לראות כבר בפוסט הנוכחי שינוי מה, אם כי יש לי עוד עבודה רבה :)

לגבי נושא השקר קסום בעיני הוא סוג של שקרן מקצועי, אמן אשליות אם תרצי. אין לדברים האלו גבול...אני משתדלת להישאר נאמנה לאמת שלי :)

Purple Mushroom

New member
יותר מדקתיים:)

בקשר להשתפרות בכתיבה, ובכלל ביצירת הרשומה\רשומות. זה משהו שבא לבד. את מכניסה את האישיות שלך ביצירת הפוסטים. יכול להיות שיפור בכתיבה, אם תצליחי מבחינת זמן וכסף, ללכת לקורסים רציניים של כתיבה. אפשר לכתוב מזה גם ספר, סיפורים קצרים או פרוזה, אבל זה לא לנושא של ביקורת סרטים.
הצעות להבאת קוראים יש במאמרים בפורום הבלוגיה. אבל נראה לי שאת מסתדרת יופי. אני צריך ללמוד ממך.

יש לי רק עוד הצעה קונקרטית אחת לייעול :
את הקישור של הוידיאו, את צריכה לעשות שלא יצא לך מהבלוג.
ואפשרי גם להטמיע אותו בבלוג. גם מבחינה אסטטית זה נראה יותר טוב.
יש פוסט הדרכה בבלוג הבית, על איך עושים את זה בפליקס. רלוונטי גם ליו טיוב. בהצלחה ! :)
=]

תודה רבה לך

אכן את הנושא של השמת קישור תקין שמוביל לחלונית נפרדת ולא יוצא מהבלוג עוד לא למדתי ליישם...זה השלב הבא :)

אני אוהבת מאוד את הקובייה "דברים שמרגיזים"

הכל נכון!!! אם תרצי גם להכנס לבלוג שלי, יש שם המון רשומות שיעזרו לך, אני אישית חושבת שהבלוג שלך ממש חמוד.

תודה...מצרפת פוסט בשינויים הרלוונטים

אשמח לשמוע אם זה נראה יותר טוב, ולמי שיש הצעות נוספות אשמח גם

קפיצי88

New member
לא נכנסתי לקרוא,

אבל רק רציתי לשתף את דעתי על הסרט ולומר שאהבתי אותו מאוד. קצת פחות מהראשון, אבל עדיין מעולה. ראיתי אותו כבר פעמיים בקולנוע ואני מתכוון לראות אותו כנראה פעם נוספת.

למעלה