אשמח לעזרתכם :)

• פותח הנושא GP79
  • פורסם בתאריך

GP79

New member
אשמח לעזרתכם :)

שלום לכולם!
אני מעצבת תכשיטים ,ואני רוצה לפתוח חנות באטסי.אין לי ניסיון בתחום המכירות באינטרנט.חשבתי לקרוא את המידע שכתוב באטסי,לגבי ההתנהלות והמכירות דרכם, אבל, אני מתבלבלת מרוב מידע שיש שם.
שאלתי אליכם היא: כדאי פשוט לקפוץ למים, לפתוח חנות, וללמוד תוך כדי? או לשבת , להשקיע ולקרוא לפני שאני פותחת בכלל חנות?
תודה ויום מקסים לכולם !
:)

שיינהלה

New member
יש אנשים מסודרים - שמארגנים הכל מראש

יש להם תכנית עסקית, אסטרטגיה שיווקית ועוד כל מיני ביטויים יפים כאלה...
יש אנשים פחות מסודרים (נגיד אני) שקודם קפצו למים ורק אז התחילו ללמוד לשחות. עניין של אישיות נראה לי. כמובן תמיד עדיף להיות מאורגנים מראש לפחות באיזושהי רמה.
יש כל מיני "סמינרים"של אטסי לחנויות מתחילות, אין לי את הקישור כאן - אם אני אמצא אני אוסיף אותו אח"כ. בתור התחלה - תעשי איזשהו מחקר, לפחות בסיסי, לגבי מי קהל היעד שלך ומה יש לך להציע לו. מה המחירים שלך וכאלה.
לגבי האינטרנט, יש הגדרה שאני מאוד אוהבת שנקראת TMI שזה אומר to much information - אז את ממש לא היחידה.

cippcap

New member
יש ויש

כפי שציינו מעליי, יש אנשים מאורגנים יותר ויש מאורגנים פחות. העניין הוא שיש כל כך הרבה ללמוד (אני עצמי עדיין לומד ולומד...) שאני לא בטוח עד כמה זה יעיל לשבת במשך שבועות על כל המידע הזה.
ציינת שכבר קראת חומר די רב, נכון? אז וודאי כבר יש לך את הבסיס ואת יודעת מה הדברים שעלייך לתת עליהם דגש (תמונות, פירוט, מדיניות וכו,...) . תתחילי. תלמדי עוד תוך כדי.
בהצלחה.

GP79

New member
תודה רבה לכם !!!

אני חושבת שאני באמת אפתח חנות, עם הידע שיש לי, ואזרום בנהר :)
תודה לכם,
יום טוב!!! :)

אני אלך כנגד כל העצות הקודמות .

למה ?
כי להבדיל מאיביי - שבו לא משלמים על פירסום מוצרים, באטסי משלמים על פירסום מוצרים, ופירסום של מוצרים לא נכונים זה אומר "לזרוק" לפח כסף. זה לא הרבה כסף ( פרסום של 10 מוצרים יעלה לך שני דולר לארבעה חודשים), אבל מומלץ לדעת את הדברים הבסיסיים לפני שאת פותחת חנות .

כמו למשל - העובדה שאת יכולה לבקש "הפניה" מכל אחת מאיתנו ולקבל פירסומים חינם.
כמו לדוגמא - העובדה שמומלץ למלא לפחות את הדף הראשון של החנות ( ולא עשרה מוצרים כפי שהם ממליצים).
כמו לדוגמא - איך לצלם "נכון".

חקר בסיסי תמיד יועיל.

קפצי למים, למדי תוך כדי

חבל סתם להתחבשבש, העלויות מינימליות וראי אותן כשכר לימוד.
דעתי היא שכדאי לפחות לעלות שני מוצרים להתחיל, ואז זורמים ומשפרים תוך כדי.

למעלה