אשמח לעזרתכן ורעיונותיכן

אשמח לעזרתכן ורעיונותיכן../images/Emo20.gif

לפני כשבועיים נולדה לנו נכדה. במשך כל ההריון הבת שלי וחתני אמרו שאחרי הלידה הם יעשו אירוע להולדת התינוקת. ובינתיים החיים חזרו לשיגרה והם "התקררו" אבל החברים שלנו לא שכחו.... וכל פעם מזכירים/שואלים מתי? את הזוג הזה אי אפשר להזמין עם הזוג ההוא וכך הלאה... עלתה במוחי מחשבה פראית או אולי לא... לעשות בוקר של נשים. להזמין כ- 20-30 נשים ? לארוחת בוקר ביום שישי, תהיה לי בעיה עם חברה דתיה שלי אבל אי אפשר הכל. זה נשמע לכן להזמין ללא בעלים? אתן חושבות שצריך לתת איזה תוכן בצורת הרצאה או משהו לבוקר כזה? אשמח מאוד לרעיונותיכן בבקשה.

נשמע לי רעיון מעולה. תוכן עם הרצאה יכול להיות

נחמד, אבל לא חובה. קבוצת נשים שנפגשות יחד לארוחת בוקר- ממלאות את השעה וחצי יופי ב"שיח נשים" בעיקר עם כל העיצות לאמא הטרייה...(לטוב ולרע) מציעה להשקיע בקייטרינג "בריא" מתוך מחשבה על היולדת...וזה תמיד טוב אם בכל זאת תרצי לחשוב על הרצאה- יש כאן שפע של נשים שיכולות לעזור לך בזה. בכל מקרה- שיהיה במזל טוב

../images/Emo141.gifמזל טוב לסבתא החדשה ולכל המשפחה!

אם אתם באיזור המרכז אשמח להעביר הרצאה שתעסוק במשהו שקשור להורות. זה יכול להיות נושא שעוסק בסבתאות וביחסים סבים-הורים סבים-נכדים, או טיפים לתחילת הורות, משהו קל ועוזר בתחילת הדרך. ושוב-הרבה מזל טוב ורוב אושר ונחת! קרן יטיב

זו בהחלט אפשרות סבתאות - הורים - נכדים

אבל אשמח לרעיונות נוספים להרצאות יותר קלילות.

אני מעבירה הפעלות כאלה וזה מאוד מוצלח!!

מפגש של נשים, במיוחד אחרי לידה הוא מעצים, מגבש ואינטימי (גם אם מדבור ב- 20-30 נשים) תבדקי עם ביתך אם היא רוצה בכלל בעניין כי חשוב שזה יבוא ממנה. אני מעבירה מפגשים חוויתיים בנושאים של אימהות בנות זמנו בצורה כיפית בשילוב סרטונים, קלפים ועוד. מומלצת להציץ מטה באתר שלי. תהנו!!

אם תרצי

אני מעבירה הרצאה דינמית בנושא הקשבה ההרצאה פונה לכל האנשים ומתאימה לכל הגילאים. במהלך ההרצאה אני נותנת לא מעט טיפים להקשבה אחרת אשר מקדמת מטרות בחיינו כגון זוגיות, אמהות, בעבודה ובכלל. במידה ואתן קבוצה קטנה ניתן לערוך את המפגש אצלי במרכז. לפרטים :0549198178 דנה

למעלה