אשמח לעיצה

Loli86

New member
אשמח לעיצה

הכרתי בחור שפנה אלי דרך אתר הכרויות. השיחה הטלפונית קלחה והוא נראה נחמד בתמונות.
נפגשנו פנים אל פנים והיה נחמד: שיחה נעימה משני הצדדים, חלק מהתחביבים משותפים. הוא מאוד ג'נטלמן בהתנהגות .
מבחינתי אני מרגישה שיש לנו על מה לדבר ונעים בסך הכל.
הדבר היחיד שמוזר בעיני היה עצם העובדה (כך הוא העיד על עצמו) שמערכות היחסים שלו לאורך השנים היו קצרות מועד (גג ארבעה חודשים), משום שלדבריו:"כשהוא מוצא פגם מהותי אצל בן אדם מבחינת האישיות אז הוא חותך".
בסיום הפגישה הוא כבר רצה שנקבע להמשך השבוע ואכן יצאנו היום לסרט.
אגב- שנינו בני אותו הגיל-38
הבעיה היא עניין המשיכה. אני לא כ"כ נמשכת אליו..אני נמשכת לבהירים והוא שחום מאוד, אנחנו באותו גובה כמעט (אני 1.66) ,יש לו גוף של ילד ואני בד"כ נמשכת לצ'אבים..בקיצור- הבנתם את הנושא.
הוא לא דוחה אותי אבל גם לא מושך.
התנשקנו היום והיה סביר. אולי בגלל המעטה הכללי של המשיכה, אני בוחנת את הדברים בקונוטציה הזו.
הוא מרגיש לי בן אדם טוב, מכבד, ערכי. ומי שהתנסתה באתרי ההיכרויות הללו יודעת עד כמה זה לא פשוט למצוא בחורים שכאלה.
אבל חזרתי בתחושת בעסה.. בקיצור- אני לא יודעת כיצד להמשיך (אם בכלל). אשמח לעצתכם.

elena20

New member
רק עכשיו נפגשתם, לדעתי את מנתחת את זה יותר

מדי...תפגשי איתו עוד פעם, פעמיים ותכירו קצת יותר טוב אם עדיין לא תרגישי אחרת אז כבר תחתכי.
ולגבי אידאל היופי של "בדרך כלל אוהבת כזה" נראה לי שבגיל 38 את כבר אמורה לדעתי שלא תמיד מתאהבים מי שחשבנו לפי מראה "מושלם" שיש לנו בראש.

משיכה זה לא דבר

שאפשר לשלוט עליו.

השאלה היא כמה זה חשוב לך והאם את מוכנה להכיר אותו עוד כמה דייטים?

לצערי, לרוב צריך שילוב של משיכה ריגשית-גופנית-מנטלית כדי שמערכת יחסים תעבוד.

עם משיכה אי אפשר להתווכח

אם אין שם משיכה זה סתם למשוך דברים ולטחון מים.
אי אפשר לעשות יש מאין.

זה לא תמיד נכון.

אני רואה שרבים פה חושבים כך, והויתור המהיר הזה די מצער אותי...
יש לי חברה נשואה באושר, שבדייטים הראשונים קיטרה לי על זה שהוא ממש לא מושך אותה ומאוד התלבטה (הייתה לבחור אפילו פזילה!).
היא חתכה, ובסוף הבינה שהיא רוצה אותו וזהו.
ומאז עבר יותר מעשור

p0st

New member
תמיד יש יוצאי מן הכלל.

אני בטוחה שיש מספיק מערכות יחסים שהתחילו כסטוץ חד פעמי ואז שני הצדדים הבינו כמה הם אוהבים והתחתנו.
או מישהו שטען "לא אתחתן אף פעם" והתחתן.

אבל אלה המקרים המיוחדים, ולא נמליץ למישהי שמאוהבת וחייבת חתונה לחכות עד שמישהו שטוען שלעולם לא יעשה זאת אולי ישנה את דעתו מתישהו בסיכוי של אחד למיליון. מן הסתם שההמלצות כאן זה על פי הכלל....

לא הבנתי את הקשר לנושא השרשור

היא שואלת אם משיכה יכולה להתפתח עם הזמן.
הניסיון שלי (ולא על סמך מקרה אחד או שניים, אלא הרבה הרבה יורת כולל ניסיון אישי) - אומר שבהחלט כן.

p0st

New member
כי אמרת

כמה את מתפלאת בגלל משהו שהרוב טוען, ומביאה דוגמה שסותרת את הטענה שלהם.
לכן נסיתי להסביר שייתכן שמה שאת מכירה אלה מקרים יוצאי דופן.

לי לא יצא להכיר גברים שלא נמשכו למישהי ואחר כך חשבו שהיא הדבר הכי מושך בעולם.
עם זאת, לדעתי אצל נשים זה קורה יותר מאשר לגברים.
לי אישית זה לא קרה, גם כשמאוד נסיתי.

טוב, ידוע שגברים הם יותר שטחיים

אבל...
א. כותבת ההודעה היא אשה.
ב. לא התפלאתי, רק אמרתי שחבל לי
אנשים מפספסים אחלה בני אדם בגלל דברים חיצוניים ושטחיים כמו "אוי, שיט, רציתי בלונדיני והוא ג'ינג'י..." (לא שלא חטאתי בזה בעצמי בשנות העשרים המוקדמות שלי
).
ג. אני מאמינה שאנשים צריכים לפחות *לנסות*, כמו שאת ניסית. אז הוא לא *בדיוק* הטיפוס שלה, ולא בא לה לזנק איתו למיטה מייד ברגע שהיא ראתה אותו... אז מה? כל עוד הוא לא *ממש דוחה* אותה, וגם כייף לה איתו - שווה להמשיך קצת ולראות מה יתפתח.

ובכלל - מה זה "הוא לא מושך"? אני אמורה לדעת אם בא לי לשכב עם מישהו בשנייה שהכרתי איתו? מבחינתי, באופן אישי, גם אם מישהו נראה מדהים - משיכה תבוא רק אם יש לי חיבור איתו, ואז זה ממש לא משנה אם הוא *בדיוק* "הטיפוס שלי" או לא ממש. אני מתאהבת בשפה, בשכל, בתחומי עניין, בטיפוס מסויים מבחינה מנטלית - ואת זה לא בהכרח מגלים מייד בתחילת ההכרות.

שלום

אם הוא אדם נחמד, כדאי להיות אתו בקשר. ברור שלזוגיות צריך לפחות משיכה בסיסית, אבל האופי יותר חשוב והמשיכה לא מוכרחה להיות חזקה.

תני צ'אנס. אל תשללי ישר אם את חושבת שה"נסיך על הסוס הלבן" יגיע, והוא יהיה הכי משולם, את טועה.
גם אני הייתי רוצה ג'נטלמן שיהיה בהיר, שרירי, גבוה, מנומס, חייכן ומתוק.
וכשהכרתי את בעלי הוא היה ג'נלטמן, מנומס, חייכן ומתוק (עד היום אגב) אבל לא שרירי ובגובה שלי. אז לא הייתה משיכה בכלל. פלא שהצליח להוציא ממני נשיקה ראשונה אחרי שבועיים(אני רצינית). אבל אמי יעצה לי לא לשלול ישר, אלא לצאת לכמה דייטים. לא קל למצוא אנשים טובים. המשכנו לצאת עד שהתאהבתי.
זה עניין של סדרי עדיפויות. יצא לי לצאת עם בחורים שהיו יפים כמו אלוהים ואחרי כמה פגישות התברר שהם רקובים מפנים. אז מה עדיף?
לא כתבת, אגב, שהוא מכוער שאי אפשר להביט בו אלא "הוא לא דוחה אותי....."

לכן אני אומרת, תני צ'אנס. אם ההרגשה הזו תגיע מה טוב, אם לא, אז תחתכי.
בהצלחה

Hermineh

New member
זה די פשוט. העיצה היחידה שיש לי בשבילך

היא להקשיב לעצמך. תעני לעצמך על השאלה: האם תוכלי להתגבר על המראה שלו וכן להמשך אליו כי יש לו ערכים ואישיות? אם התשובה היא כן אז תמשיכי ואם התשובה היא לא ואת לא יכולה להתגבר על המראה שלו אז אין טעם לצאת עם מישהו שאת מרגישה שלא תמשכי אליו פיזית.

FineSilverMan

New member
הכרתי בתפוז אחת בזמנו

שיצאה לדייט ראשון עם הבחור ולא האמינה שיהיה המשך. היה סתמי מאוד.
בכל זאת היא נתנה צ'אנס ובדייט השני משהו שהוא אמר, איכשהו גרם לה להדלק.

יש לך טייפ מסויים שאת מעדיפה והוא לא עונה לזה.
את יכולה לתת צ'אנס לעוד דייט או שניים ואם זה לא זורם, הלאה...

מניסיוני לפעמים משיכה מתפתחת עם הזמן.

אם ממש כייף לך איתו - חבל לוותר מהר כ"כ.
לדעתי - תני לזה עוד צ'אנס.

p0st

New member
מה זה פגם מהותי בעיניו?

אני מאוד לא אוהבת את הביטוי הזה, מאוד מתנשא.
מה שלא מתאים לו בבחורה לא בהכרח הופך את זה לחסרון אצלה. פשוט ללא מתאימה עבורו. ויש מגוון רחב של ביטויים שעשויים לתאר אי התאמה מבלי להיות מתנשאים.

בכל אופן, את יכולה לנסות לצאת איתו לעוד כמה דייטים ולראות אם זה מתאים לך או לא.

אותי היה מאוד מרתיע לשמוע את הציטוט הזה, ולדעת שאולי עוד כמה שבועות או חודשים הוא "יגלה" עלי משהו ויברח כי אני "פגומה".

את שואלת שתי דברים שלא קשורים...

את שואלת שאת לא נמשכת,

והאם כדאי להמשיך אם הבנאדם חוןתך סדרתי..

לגבי המשיכה אני חושב שענו לך מספיק..

לגבי זה שחותך זה נשמע שאו שהבנאדם לא רציני וסתם מחפש יזיזות

לפלרטט איתן, להיזדיין ולעבור לבאה בתור,

או שיש לו באמת בעיה בקבלת החלטות והוא פשוט בורח כל פעם מהחלטה

את צריכה לדבר עם חברים שלו ואם יש לך אפשרות גם עם ידידות שלו ואולי אפי' אקסיות שלו ולנסות להבין מה הסיבה.

אם זה בעיה תציעי לו ללכת ליועץ זוגי או קאוצ'ר שיעזור לו להיסגר על עצמו.

אין אף אחד בעולם שמושלם. גם לא את ולכן שבוודי עם הזמן יצוצו קשיים,

השאלה אם יש לו מוכנות להשקיע או לא.

ואגב מצחיק שמחפש מישהי מושלמת כשהוא לא כזה...

p0st

New member
הא?!

הם הכירו באתר הכרויות והייתה להם פגישה אחת.
אחרי פגישה אחת נראה לך הגיוני שהיא תתחיל לתחקר את החברים שלו, את הידידות שלו, את האקסיות שלו?????

WTF?!

למעלה