אשמח לעיצובים ילדותיים

אשמח לעיצובים ילדותיים

בוקר טוב לפרדס הכי תוסס, אשמח לעיצוב 2 ברכות יום הולדת,לילדי קטנים עם לב גדול.תודה כנה !!! קוקי יקרה -תהני יקירה!!! בטוחה שהעצים יתגעגעו אך סעי בבטחה כי הפרדס בידיים מלאכיות.מקול הלב ורד 1-גירסת הבנים היום הגיע היום המיוחד יום ההולדת!!! ואתה _____הילד הכי מאושר במולדת הילד ששמח מתרגש,ומרגיש בעננים כי היום הינך חוגג___ שנים אז לכבוד האירוע המרגש נמלא את ליבך בגלים של ברכות- כדי שתוכל בים של דברים טובים ואוהבים-לשחות שמש חמימה שתאיר את העיניים הטובות ירח זוהר שיאיר את העיניים החושבות קשת מרגשת שתצבע את הלב ירח מחייך שישלח חיוך שליו פרח אוהב שכמוהו תצמח ותפרח כוכב מנצנץ שבשמי ליבך יזרח פרפר מרגש שאותך בוודאי ירגש ציפור שתשיר לך מנגינות שמחות ואת כל גלי הברכות תשמור בתוך הלב עם גלי השמחה כדי שלא תשכח לזכור שאנו מאוד אוהבים אותך!!! 2- גירסת הבנות היום הגיע היום המיוחד יום ההולדת!!! ואת _____הילדה הכי מאושרת במולדת הילדה ששמחה נרגשת ומרגישה בעננים כי היום הינך חוגגת____ שנים אז לכבוד האירוע המרגש נמלא את ליבך בגלים של ברכות- כדי שתוכלי בים של דברים טובים ואוהבים-לשחות שמש חמימה שתאיר את העיניים הטובות ירח זוהר שיאיר את העיניים החושבות קשת מרגשת שתצבע את הלב ירח מחייך שישלח חיוך שליו פרח אוהב שכמוהו תצמחי ותפרחי כוכב מנצנץ כדי שבשמי ליבך תזרחי פרפר מרגש שאותך בוודאי ירגש ציפור שתשיר לך מנגינות שמחות ואת כל גלי הברכות תשמרי בתוך הלב עם גלי השמחה ההדר וההוד כדי שלא תשכחי לזכור שאנו אוהבים אותך מאוד!!!

מלאכיית

New member
ורד, יקירה, אכין לך בהקדם!! כבר היום בלילה,

או מחר, מבטיחה!!
שיהיה לילה טוב

תודה כנה מלאכית יקרה!!!

בזמנך החופשי-והמון המון תודה על המלאכיות והקסם שבך. ידעתי שהפרדס יהיה בידיים טובות תחת כנפי אהבה. בוקר קסום -מקול הלב- ורד

מלאכיית

New member
מצטערת על העיקוב ../images/Emo23.gif

הייתי קצת לחוצה ביומיים האחרונים
, אבל הנה התפניתי, ויש לך עיצובים!!
מקווה שאהבתת!!

תודה מרגשת מלאכית!!!

מקסים ושמח ויום הולדתי-באופן אישי אני מעדיפה צבעים זהים ולא סטריאוטיפים לילדים , או צבעים שונים אבל לאוו דווקא ורוד ותכלת.אבל זה מלהיב ומרגש!!! תודה כנה שימחתני.מקול הלב ורד

מלאכיית

New member
בכיףף שמחה שאהבת!! |חבוק|

וד"א אני גם בעד לא לעשות את הבדלי מגדר האלה, אבל אני יודעת שבגן זה כן משהו חזק, אז דווקא כן חשבתי שמתאים לעצב בורוד וכחול, להבא אני בעש שתגידי זאת בהודעה, חבל שסתם לא תהיי מרוצה ומישהו יישב להכין משהו. את רוצה שאני ישנה או שזה טוב ככה? שמחה שאהבת, ותודה על המילים החמות

אני מרוצה ותודה רבה

לא אמרתי מראש כי לא חשבתי על זה למען האמת. אוהבת את עיצובייך בכל הצבעים. מודה לך על הרצו הטוב להושיט יד ומכחול לב. תודה כנה מקול הלב ורד

למעלה