אשמח לעצה ממישהו

moranbb

New member
אשמח לעצה ממישהו ../images/Emo26.gif

לגבי הפורמט האידאלי לייצוא סרט מפרמייר 6 לאינטרנט

haveriko

New member
כרטיס דגימה לmpg2

מישהו מכיר כרטיס דגימה לmpg2' הכרטיס שלי יודע לדגום כנראה רק בMPG1

goldy

New member
חדש בתחום הא?

כל התוכנות כותבות את קבצי הדגימה בסיומת AVI. את הכיווץ עושים אח"כ בעזרת תוכנות כגון AVI2MPEG.

haveriko

New member
הנמוך ביותר כמובן - דגימה בלבד אין

צורך ביכולות עריכה ורינדור בזמן אמת

ra2m

New member
אני לא מצליח להבין

אני לא מצליח להבין כרטיסי לכידת (דגימת) וידאו מתחלקים לשני סוגים. 1. כרטיסים ללכידת וידאו ללא דחיסה, דחיסה מבוצעת בתוכנה. 2. כרטיסים ללכידת וידאו ודחיסה ע"י חומרה. אם אתה מחפש כרטיס שמבצע גם דחיסה בחומרה, דחיסת MPEG-2, אזי המחירים בהרבה יותר גבוהים מכרטיסים ללכידת וידאו בלבד. האם אתה באמת חייב לבצע את הדחיסה בחומרה?

haveriko

New member
כן, זה פונקציה של זמן שמאוד חשובה ל

לי, מהו טווח המחירים?, אם תוכל לתת לי שם יצרן ודגם, אני אוכל מיד להזמינו וזה יעזור לי מאוד

goldy

New member
זה לא רק הכסף ../images/Emo41.gif

1) השאלה הראשונה היא מהם הצרכים שלך? האם אתה עורך לטלוויזיה, בשביל חברים, בשביל עצמך, עפ"י הזמנה. 2) תוך כמה זמן בממוצע הלקוחות דורשים לקבל את התוצאה הסופית? האם תוך יום? תוך שבוע? תוך שבועיים? לחילופין, תוך כמה זמן אתה מסיים פרוייקט, בזמנך החופשי? 3) האם אתה דוגם בקומפוזיט או קומפוננט? 4) כמה מקום תופסים אצלך קבצי הדגימה, באופן ממוצע? ענה על השאלות ואוכל לדעת מה מתאים לך
.

haveriko

New member
כרטיס דגימה לMPG2

אני דוגם בקומפוזיט, ואני פשוט רוצה לחסוך את שלב המרת הסרט לMPG2 אני לא עורך אלא רק דוגם, לכן אין צורך ביכולות עריכה של הכרטיס. אם מישהו מכיר חנות שאני יכול להתיעץ אתם או שם ודגם של כרטיס, זה יעזור לי מאוד. תודה

ra2m

New member
נראה שעניין הזמן

שנקרא (REALTIME) הוא הדבר החשוב ביותר לך. קימות שתי אופציות או כרטיס עם חומרה שמבצעת את הדחיסה או כרטיס שנמכר עם תוכנה שדוחסת ב REALTIME. ההבדל העיקרי בין שתי האופציות הוא שהכרטיס עם התוכנה דורש מחשב חזק יחסית, בזמן הדחיסה המחשב מיועד רק למטרה זו, וכמו כן לא ניתן לדחוס בו זמנית יותר מערוץ אחד ע"י ריבוי כרטיסים באותו מחשב. אני לא יכול להיות אובייקטיבי בהצעה שלי מכיוון שאני עובד בחברת OPTIBASE אשר מובילה עם הכרטיסים הטובים ביותר והיקרים ביותר (החל מ $500 ). לחילופין אתה יכול להעזר באתר http://www.dvdrhelp.com/capturecards להתרשמות מהכרטיסים השונים. באתר מופיעים מחירים ותגובות של משתמשים על הכרטיסים השונים.

למעלה