אשמח לעצה עזרה

נונית37

New member
אשמח לעצה עזרה

אין לי כל כך את מי לשתף מתביישת בממב שאני עומדת בו. אני נשואה 13 שנה אפשר להגיד באושר. לפני שבועיים במקרה ראיתי הודעה של בן הזוג שלי עם חברה טובה שלי. לא משהו שצריך להיות בין שני אנשים שאין כלום משהו כמו לא יכולתי לענות הייתי עם אישתי וכאלו.
עימתתי את הבן זוג שלי מסתבר שהם היו ידידי נפש זה מה שהיא והוא סיפרו לי. היום בדיעבד שבועיים אחרי גילתי שהיו בניהם שיחות בווצאפ על גבול הסייבר סקס יותר מפעם אחת זה גילתי מוידוי של בעלי.ברור שהיא תעלם לימהחיים. מסתבר שגן היא פיתתב אותו להגיע אליה. הוא אומר שלא ידע איך לצאת מהסיטואציה. טזה גלש ולא היה כלום....חוץ ממה שאמר. אני אישית לא מסוגלת לקבל מחשבה שקולה והגיונית מה עושין הלאהכי שוב היחסים בני לבנו מושלמים.מה עושים...בטוחה שיש שיקראו ויגידו היא חיה בסרט חייבת תגובות כנות אהל לא פוגעות אני גם ככה שבורה ומרגישה שחרב עלי העולם.

מגי 336

New member
נונית - מה שאלתך?

הפורום עוסק בייעוץ, אנא התמקדי בשאלה שאת רוצה לשאול כדי שאוכל לכוון אותך לפריסה מתאימה.

מגי 336

New member
פריסה קלטית בינאישית

מה פוטנציאל הזוגיות שלי עם בעלי בחצי שנה הקרובה

מגי 336

New member
נונית

תכנסי לאתר הפריסות הממוחשבות שהקישור אליו נמצא בראש העמוד, תבחרי בפריסה המבוקשת, תשאלי, תפרסי ותעתיקי לכאן את התשובה (את המלל הנמצא בתחתית העמוד)

נונית37

New member
התוצאות

תוצאות פריסה קלטית קלאסית: לטובה - ארבע החרבות מפריע - שלוש המטבעות העבר - שוטה מצב נוכחי - אביר המטבעות עתיד קרוב - תשע החרבות עתיד רחוק - תשע הגביעים השואל - אס החרבות הזולת - עשר המטות חששות/פחדים - נזיר סיכום/פוטנציאל - הכוח

מגי 336

New member
נונית

נראה שאתם הולכים לעבור תקופה לא פשוטה,
בעלך מרגיש נורא עם מה שקרא ונראה שהרצון שלו לתקן חזק מאד,
את חשה שכל מה שבניתם עד כה קורס,
וחשוב יותר - שבעלך לא מעריך אותך מספיק וכל מה שקרה פשוט לא מגיע לך..
&nbsp
ההמלצה של הקלפים היא לא לעשות צעדים לפירוק הקשר
להיפך, עליכם לטפל בזוגיות, ביחד ולחוד,
לבחון את עצמכם בתוך הקשר, מה כל אחד מכם נותן לזוגיות ומה הוא מקבל,
ולעשות עבודה עצמית ומשותפת עם הממצאים...
קיים פוטנציאל חיובי לשיקום הזוגיות ולהחזרת הבטחון העצמי והשליטה על חייך...
&nbsp
&nbsp

נונית37

New member
עזרת לי מאוד תודה מגי

תודה רבה ...אכן הוא הביע כאב גדול ומאוד רע לו עם מה שקרה קיבל מכה וחזר למציאות. זו תקופה לא פשוטה כלל אבל אנחנו מנסים לשקם. תודה ממה שרשמת אני מבינה כרגע אני בחרתי נכון לנסות לתקן למרות הקושי הגדול והכאב הגדול שקיים

למעלה