אשמח לעצה

נועה0111

New member
אשמח לעצה

אני רווקה בת 29, בוגרת אוניברסיטה ועובדת במקום טוב. בהמלצת חברים נרשמתי לאתר היכרויות.
ראיתי באתר ההיכרויות בחור שפגשתי לפני כמה שנים ביומולדת של חברים של חברים אבל לא היינו אף פעם בקשר (כיום, אין לנו מכרים משותפים שאני בקשר איתם).
הוא ראה שהסתכלתי לו בפרופיל וזכר אותי אז הוא איתי יצר קשר דרך האתר. התכתבנו ואחר כך שוחחנו פעמיים בטלפון.
הבחור נשמע סבבה ואני זוכרת שאחרי שהציגו לי אותו פעם אמרו לי שהוא ממש מוכשר וחכם ואז עוד התרשמתי ממנו.

אבל - כנראה שהבחור ביישן או שהוא לא מעוניין כי בשיחת הטלפון האחרונה קבענו לדבר בתחילת השבוע והבחור לא התקשר.
אני לא בעניין של כבוד או משחקים אז אתמול שלחתי לו הודעה, הוא ענה כעבור כמה שעות ולהודעה ששלחתי בתגובה הוא כבר לא ענה (לפי פייסבוק, הוא ראה את ההודעה).
חשוב לציין שהבחור אמר לי בשיחת הטלפון האחרונה שאני זאת שצריכה להתקשר אליו בפעם הבאה וגם אמר כמה פעמים שהוא לא טוב בדייטים ראשונים כי זה מביך.
ממה שאני זוכרת, מדובר בבחור מלא בטחון עצמי והוא ממש לא נראה ביישן, אולי עם בחורות הוא מתנהג אחרת.

אני מעוניינת להיפגש איתו לדייט, נראה לי שאנחנו יכולים להתאים וששווה לנסות אבל מאחר שאת שיחת הטלפון האחרונה אני יזמתי וגם את ההתכתבות האחרונה (שהוא לא המשיך) נראה לי שליצור איתו קשר שוב נראה קצת נואש מצידי (במיוחד שההיכרות התחילה דרך אתר היכרויות וידוע שבחור שרוצה - יוזם).

מה דעתכם?

את צודקת

בגיל 29, זה כבר לא הזמן לרוץ אחרי הגברים
בייחוד הביישנים...
&nbsp
מי שירצה אותך
צריך להשקיע בך
לא רק חומרית
אלא גם בשיחות טלפון ולהראות התעניינות.
תמשיכי האלה.
אם הוא יצור איתך קשר וירצה לקבוע דייט תקבעי.
אך תקחי אותו כמועמד בעירבון מוגבל..
ותמשיכי לחפש באתר ההכרויות.
תבדקי גם האם הוא נכנס לשם..
&nbsp
כי אם הוא נכנס אולי הוא לא ביישן אלא אחד שמתלבט כי כמה אופציות
אולי כבר יצא לדייטים עם נשים אחרות... מאז שדיברתם.
&nbsp
זיכרי זאת. שאנשים לא מחכים לאף אחד.. הם יוצאים לדייטים המון פעמים.
ולא מחכים לשיחות טלפון של גבר/אישה אחת.
אלא יוצאים כמה שיותר עד שמוצאים.
&nbsp
עצה שלי אל תחכי לאיש.
תקבעי כללים משלך ותידבקי בהם.
כלל כמו מתי להמשיך הלאה ולא להיתקע על אחד.
&nbsp
בהצלחה.

spaysi8

New member
לא מסכימה עם התגובה מעלי

לא כל מי שנראה עם בטחון אכן בעל בטחון, אני מכירה המון כאלו.
אגב, כמו שאמרת, אדם בעל בטחון חברתי- לא בהכרח בעל בטחון עם נשים.
הבחור עוד השכיל לומר לך שמתבייש,
וכמו שאמרת גם הוא זה שיצר איתך קשר באתר, למה שיצור קשר אם לא מעוניין?
אני באמת חושבת שביישנים בעניין זוגי (בעיקר אם זה מחוסר נסיון)- צריכים רק את הפוש ההתחלתי מאיתנו ואז הם בבת אחת נפתחים..
לדעתי תני לו צ'אנס,
תנסי לחתור לפגישה,
ברגע שיצבר לו הבטחון זה כבר לא ירגיש לו מביך ובעתיד הוא זה שיפנה אליך (אם כמובן תהיה כמיה טובה בפגישה..)
&nbsp
אל תוותרי לדעתי, נשמע חמוד דווקא :p
ואם אני טועה- לא נורא, אז תפגשו ולא ילך.. לפחות ניסית..

נועה0111

New member
אני פניתי אליו פעמיים...

&nbsp
גם התקשרתי ואחרי שהוא אמר לי להתקשר אליו בפעם הבאה (שזה מוזר כשלעצמו), שלחתי לו הודעה - שלדעתי אם הוא ביישן זה אמור להיות לו יותר נוח.
&nbsp
הבחור רחוק מלהיות ביישן, אני לא יודעת איך הוא עם בחורות, אבל מבחינה חברתית הוא מוקף אנשים, אדם מאוד כריזמטי, העמוד פייסבוק שלו פעיל מאוד (זה לא בהכרח חיובי אלא גם עשוי להעיד על חוסר בטחון).
&nbsp
אם לא הייתי יודעת מי זה אישית, אפילו לא הייתי מתאמצת (הרי יש פה סימנים של דחייה מצידו, לדעתי)...
&nbsp
&nbsp

למעלה