אשמח לעצה

liory33

New member
אשמח לעצה

נדלקתי קצת על מפוחית...ניגנתי בעבר הרחוק על קלידים ובעבר הפחות רחוק על גיטרה מלבד זאת אני מתופף על שולחנות... לא משנה, אני מבקש עצות לגבי תחילת העניין שלי: איזה מפוחית מתאימה להתחלה?(שמעתי משהו על C) אילו ייצרניות מומלצות? וחוץ מזה, סתם מה שיכול לעניין...

Digdigelo

New member
Hohner - הכי טוב שיש לדעתי

ועדיף להתחיל עם מפוחית בG לדעתי אבל זה לא כל כך משנה, בסופו של דבר תצטרך סט של מפוחיות בכל הסולמות

Digdigelo

New member
במפוחית

בדו מז'ור (C) יש לך דו מי סול דו מי סול מי דו (אני חושב שיש שלוש או 4 אוקטבות), בגלל זה קוראים לזה הרמוניקה, היא רק עושה אקורדים, ואם תשאף אוויר במקום לנשוף זה יוריד את האקורד בחצי טון אני חושב

liory33

New member
הייתי בטוח שבמפוחית ניתן להפיק פחות,

תודה על המידע, אשמח לעוד... אילו יצרנים מומלצים? איזו דרך לימוד מועדפת לי כאחד שעסוק במשך השבוע? אני שיש מורים פרטיים, לימוד באינטרנט...

Ervy

New member
מפוחית כרומטית הכי נוחה

כי יש בה את כל התווים (כולל דיאזים ובמולים) יש בה 3 אוקטבות (בערך) וכפתור בצד שמעביר לדיאזים. וסתם עצות להתחלה: בתור התחלה תעבוד על הצלילים שיצאו לך חלקים- כל צליל בניפרד ולא שניים או יותר ביחד. רק יותר מאוחר תשתמש באפקט הזה של כמה צלילים ביחד ואפקטים אחרים. אה, ועוד דבר: בסוף כל נגינב אל תשכח "להרביץ" טיפה עם המפוחית על הבגד כדי שהצלילים לא יתקעו לך בהצלחה!

yariv v v

New member
תבטלו את הפורום המשעמם הזה

בשבוע ממוצע 70 אחוז מההודעות זה פרסומות ושרשורי מכירה. בהההה........

go blin

New member
אחלה מורה למפוחית

המדובר בגיא דגן, נגן מפוחית הבלוז של אפרים שמיר. מורה מסור, מוכשר ונחמד. אפשר לשמוע אותו מנגן כל שישי אחה"צ בשעה חמש במועדון שבלול נמל ת"א. http://www.hoogle.co.il/activity_details.asp?activity=207

למעלה