אשמח לעצות בנוגע לסוג עבודה שיתאים לי

ספר יקר

New member
אשמח לעצות בנוגע לסוג עבודה שיתאים לי

שלום,

סיימתי שירות לאומי באוגוסט. כחודש שאני עובד כמוכר בחנות לכלי בית. בסה"כ טוב לי בעבודה, אלא שהיא כוללת מדי פעם גם הרמת דברים כבדים (סטים של כלים וכד'). לכן אני מחפש עבודה חדשה.

אני מחפש לעבוד בהיקף של 30-40 שעות שבועיות (משום שבקיץ/אולי אפילו בחורף אתחיל להשלים בגרויות במקביל לעבודה).

*לא אבטחה (כי עשיתי טירונות 02 בלבד, וגם כי אני לא רוצה עבודה תחת שמש).
*לא מלצרות (פיזי מדי בשבילי).

ניסיתי להתקבל לשירות לקוחות (הן בחברת בזק והן בחברת אורנג'), מאחר שלא התקבלתי פניתי לחנות כלי הבית.

אם יש לכם רעיונות למשרה שתתאים - אשמח לשמוע!

cmpo

New member
מממ

יש מקומות שדורשים עבודות לסטודנטים, אבל צריך לחפש. מדובר במשרה שהיא פעמיים שלוש בשבוע.
הייתי מציעה לך לחפש בחנויות שונות, כגון חנויות ספרים. עבודה נורא נחמדה וכייפית. יש שם מוקדי שירות לקוחות שלא מצריכים מרכזי הערכה. מוקדי שירות "ביתיים" וקטנים, שאתה מקבל הכשרה קצרה על המקום.

באינטרנט באתרי דרושים תוכל למצוא מלא כאלה, בהתאם לאזור מגורייך.
בהצלחה!

ספר יקר

New member
תודה רבה

ספר יקר

New member
למה אי אפשר לשלם ב all jobs באמצעות pay pal?

מאחר ובחיפושים הקודמים שלי (שארכו כחודש) לא מצאתי משרה מתאימה דרך האתר, חשבתי שיהיה נכון להרחיב את ההיצע ולהרשם לשירות ה "VIP" של אל ג'ובס. אני רק חושש למסור פרטי האשראי.

cmpo

New member
אין לי מושג, כנראה זו המדיניות של החברה

אבל יש עוד אתר דרושים טוב בשם Jobmaster. מצאתי שם הרבה מאוד משרות טובות.

ספר יקר

New member
עוד נקודה

בקו"ח שלי תחת "השכלה" כתוב:
לימודים בישיבה תיכונית "___________", ירושלים.

החשש שלי הוא שיווצר רושם שעודני דתי ואולי זה יגרום למעסיקים לפסול את מועמדותי ממשרות מסויימות (כמו הדרכות חוגים בבתי ספר כלליים).

מצד שני, לכתוב בקו"ח על היציאה בשאלה נראה לי ממש לא במקום.

מה אתם אומרים?

תודה

cmpo

New member
אני לא חושבת שזה מה שיגרום להם לפסול אותך

הרי במידה ואתה מעוניין במשרה ואתה שולח קורות חיים אליה, אין סיבה שלא יזמנו אותך במידה ואתה מתאים...
חוץ מזה בראיון אישי אפשר להבחין בזה.

trilliane

Well-known member
מנהל
אולי תציין את שם בית הספר בלי לציין שזו ישיבה

ואז מי שלא ידע גם ככה לא ידע... מעסיקים לא באמת מתעניינים באיזה תיכון למדת, אם זה לא משהו מיוחד זה לא משנה; יותר חשוב אם יש לך בגרות מלאה או לא, ואם למדת משהו רלוונטי לתפקיד (מחשבים / אלקטרוניקה / אמנות וכיו"ב).

ספר יקר

New member
מאחר והשם של הישיבה התיכונית מכיל את המילה

"תורה", אז כך או כך יבינו שהמוסד דתי.

תודה, בכל מקרה.

trilliane

Well-known member
מנהל
המממ... אז אולי פשוט לא לציין את שם ביה"ס?

אחרי הכול זה לא באמת מעניין את מעסיקיך העתידיים... יותר חשוב לציין שיש לך תעודת בגרות (בהנחה שיש לך). אני לא יודעת מה עדיף; במקרים כאלה אני נוהגת להתייעץ עם עובדי מחלקות גיוס והשמה / חברות כוח אדם וכו'.

זה יהיה מאוד לא חכם

אם היה לו תואר לא היה צורך לציין את שם בית הספר, אבל היות שאין לו אחד כזה זה משהו שהוא דיי נדרש בקורות חיים. אם הוא יכתוב רק "בגרות מלאה" בלי שם בית הספר זה יעורר תהיות וסביר להניח שישאלו אותו. גם ציון העובדה שהוא עשה שירות לאומי מעידה על משהו ואם הוא לא יכתוב כלום ברובריקה הזאת עדיין יועלו תהיות (פחות הקטע של "למה לא היית בצבא", יותר ה"מה עשית כל הזמן הזה?").

ואסיים בכך שאני מאוד בספק שיפסלו את המועמדות שלו בשל הנחה שהוא דתי. להיות דתי זה לא חיסרון ובכל מקום עבודה שעבדתי בו הנושא הזה לא היה שיקול בכלל (כולל מקומות שהיו פעילים בשבת).

ספר יקר

New member
האמת היא, שכרגע אין לי תעודת בגרות מלאה

ותחת השכלה אני חייב לרשום באילו מוסדות למדתי (יסודי, ישיבה תיכונית).

תודה.

קופיפה82

New member
מאיפה אתה?

יש הרבה מוקדי שירות שהראיונות שלהם לא נוראיים כמו חברות התקשורת,
למשל: ביפר ברמת גן, טלאול (יש להם 'סניפים' בכמה ערים בארץ).
יש את קישורית, שידורית וכו' שאלו מוקדים להעברת הודעות.
העבודה עצמה לא משהו אבל הם מתחשבים בסטודנטים ויש להם שעות גמישות.

למעלה