אשמח לעצות לקראת הטיפולים הבאים

פנדה30

New member
אשמח לעצות לקראת הטיפולים הבאים

הי בנות.
בתחילת המסע לילד שלישי.
ילד ראשון-שלושה ivfים שנראו אז כנצח.
ילדה שניה-13 ivfים,לא תמיד החזרה,תגובה שחלתית נמוכה.
על הדרך היסטרוסקופיה תקינה.
אחרי 13 נסיונות עברנו לתרומה.
שתי החזרות,ולאחר שגם שם נכשלנו-צילום רחם שהעלה חשד להידבקויות. נשלחנו ללפרסקופיה ששם נמצאו הידבקויות, ושוקמה חצוצרה.
החזרה שלישית -מנצחת. הורודה בת שנה
.

שתי הלידות בקיסרי.השניה לוותה בשיליה נעוצה וצרות אחרות.

לקראת תחילת הטיפולים עכשיו, פניתי לרופא שלי והתייעצתי לדעתו. טוען בתוקף שאפשר ivf, אפשר תרומה- תלוי בי. בכל מקרה, ממש לא רואה צורך בהיסטרוסקופיה או צילום רחם בשלב זה.

אז רגע לפני שאני אומרת בקול את שעל ליבי (לרופא שלי אינטרס אחד והוא כלכלי נטו?)- מבינה שנהוג לעשות כל הבירורים רק במקרים של כשלונות. אבל בכל זאת בעברי 2 קיסריים, כולל שיליה נעוצה...
ומכיוון שהנטיה שלי היא כן ללכת ישא על תרומה , הרי שיש כאן גם את הנושא הכלכלי שלי.

בקיצוווור..מה דעתכן? לפנות לחוו"ד שניה? מעריכה מאוד את הרופא שלי, מהמובילים בפורום.
ואולי אני צריכה לסמוך על המקצועיות/מומחיות שלו?

אשמח לעצות.

תודה,וסליחה אם יש שגיאות,אני מהנייד...

אם את מעלה חשש

ובפועל סומכת-לא סומכת על הרופא שלך, היתי הולכת להתיעצות נוספת כדי לאשר את הרופא שלך או לפתוח כווני מחשבה ובדיקה נוספים.

בהצלחה!

ליאור53

New member
אחרי שני ניתוחים קיסריים

שלחו אותי אוטומטית לצילום רחם והיסטרוסקופיה.
נראה לי לא הגיוני להתחיל בלי זה, במיוחד שרוב ההידבקויות נוטות להתרחש אחרי קיסרי שני.
ומכיוון שכבר היו לך הידבקויות - לא הייתי מתחילה בלי לבדוק שאני לא מבזבזת את זמני ועצביי.

פנדה30

New member
תודה.

מתקשה להבין את הרופא שלי, שוב- אלא אם יש לו אינטרס כלכלי...
לא רוצה ללכת לרופא אחר...

יקרה מאד חשוב לעשות היסטרוסקופיה לאחר הקיסרי

לי גם היו הידבקויות והסירו לי אותן בהסטרוסקופיה עצמה. אני מאמינה שהרופא ישלח אותך.

anguly

New member
אני מנסה להבין את מה שאת כותבת בין השורות

את חושבת שהוא לא בודק, כדי שיהיו כמה סבבים שיכשלו לפני שתצליחי? זה ברמת הפשע, אם זה נכון.
אני מסכימה עם קודמותי, אני הייתי מתעקשת שאת רוצה הסיטרוסקופיה לפני שמתחילים (צילום רחם לא נראה לי רלוונטי אם במילא עושים IVF).
אם הוא מסרב תלכי לרופא אחר ותבשקשי הסטרוסקופיה.

פנדה30

New member
תודה לכולן.שלחתי מכתב נוקב לרופא שלי

ובאופן מפתיע אמר שאנ יצודקת, וכדאי.
אז היסטרוסקופיה- היר איי קאם!
תודה.

גולדשמיט היר איי קאם

סליחה אני משוחדת אבל הוא באמת טוב ואני מאמינה שאם יהיו הידבקויות הוא גם יסיר אותן.

למעלה