אשמח לעצות

נסיה 5

New member
אשמח לעצות

שלום לכם.
אני ובעלי נשואים באושר גדול ונולד לנו בדיוק לפני יומיים תינוק מקסים ושובר לבבות בן 8 חודשים.
שנינו אנשים עובדים ומיד אחרי שמסיימת את העבודה אני מטפלת בבן שלי ואחרי זה בעלי.
אנחנו מנסים להחזיק אותו ער עד שעה 20:00 ולפעמים אני ובעלי ביחד צופים קצת בטלוויזיה או שהוא בא אלי וכל אחד הולך לעיסוקו... הוא במחשב שלו ואני בשלי, לפעמים מסדרת את הבית קצת או שהולכת להתקלח ולישון... אני קמה כל יום בחמש וחצי בבוקר
הפחד שלי הוא שאני מזניחה את הזוגיות השחיקה בגידול הילד יכולה להפריד אותנו דיי בקלות כי כל הזמן נתמקד בו וזה לא הכי מומלץ..
עלי לציין בעיה אינטימית נוספת שמוכרת מאוד מאוד..
לפני ההריון היינו מאוד פעילים במיטה והיום אנחנו כמעט ולא עושים את זה בגלל שאנחנו היינו חולים מאוד וכעת בשלבי החלמה אבל שנינו מתגעגעים נורא אחד לשניה ולא יכולים בגלל המחלות המדבקות (דלקת גרון, נזלת והלאה...)
אנחנו משתדלים יום שישי ללכת ביחד לבד לארוחת בוקר דרך קופון בעוד הבן שלנו במעון למשך 4 שעות... אז אנחנו ביחד לבד...

אשמח לקבל טיפים מה לעשות כדאי להצית את התשוקה, את הביחד הפרטי שלנו לפני ההריון המבורך...

שמירת הזוגיות

לנסיה
באמת קשה לשמור על הזוגיות ואינטימיות שנולד תינוק חדש. ההתחלה מאוד מתישה ומעייפת.
אך אל לנו לשכוח את עצמינו ואת בן זוגינו.
לכן כמו שאתם מתארגנים ליציאה של פעם בשבוע. יש ליצור הזדמנויות נוספות להזין את הזוגיות ולטפחה.
אפשר לבקש עזרה מבני משפחה, שיעזרו עם התינוק או לשלם עבור שמר-טף וכך מפנים זמן לבן זוג.

למעלה