אשמח לעצתכם, בעיקר הגברים

שילת281

New member
אשמח לעצתכם, בעיקר הגברים

היי לכולם.. הכרתי בעבודה לאחרונה בחור שצעיר ממני בשנתיים והתחלנו להתכתב ולדבר גם מעבר לשעות העבודה. מבחינתי הבחור עניין אותי ורציתי להמשיך בקשר איתו אבל פיתאום הוא נעלם למרות ששמתי לב שהשיחות איתי עניינו אותו וגם החמיא לי על המראה שלי. הרושם שקיבלתי הוא שהוא בחור מאוד קליל מסוג האנשים שיש להם הרבה חברים ולא נמצאים הרבה בבית ואני טיפוס יותר ביתי.. אך לא הייתי פוסלת גם קשר "לא רציני" איתו..... אבל אין לי כל כך מושג איך ליזום ,
בדרך כלל אם גבר לא מחזר אחריי מאוד אני משחררת אבל אולי אני צריכה לפעמים כן לעשות משהו . מה דעתכם?

DogsPCI

New member
דעתי שבהחלט כדאי לך ליזום. מקסימום זה יצליח :). איך? זה באמת

כבר תלוי במי שאת ובאינטראקציה שיש בינכם.

יש כאלה שיאמרו לך להציע משהו במרומז, כזה שיכול להשתמע לפה או לפה. אני פחות בעד, אם כבר את "שואלת" לפחות תשאלי "בצורה ברורה" (לא אומר בוטה) וגם תקבלי "תשובה ברורה".

הכי פשוט? את יכולה להציע לו לשבת על קפה/בירה וואטאבר איזה ערב. איך לנסח את זה בדיוק? פה כבר את נכנסת, וחוש ההומור שלך, וכו'. וכן האינטראקציה בניכם.

בכל מקרה, זו רק הצעה להפגש פעם... שמרי עליה ככזו, לטוב או לרע :)

בהצלחה :).

שלום

אם את מחבבת את הבחור, כדאי שתהיי נחמדה אליו ותנסי ליצור אתו קשר אבל בעדינות כדי לא להעיק עליו.
&nbsp

Shamy

New member
פשוט לשאול

אין מה ללכת סחור סחור. ההבדל בין גברים ונשים בהגבה מהמקרים הוא סוג התקשורת-נשים ורבליות יותר ולכן גם ינטו להשתמש ברמיזה בעוד שגברים לרב הם טיפוסים מאוד strait forward את תדעי טוב מאוד מה הם רוצים ומתי כי הם פשוט יטרחו לומר מה שיש להם כמו שהוא. רוצה לצאת איתו?פשוט תזמיני אותו לדייט..ירצה? מה טוב לא ירצה ?אז הבנת איפה את עומדת בעיניו.אין מה ללכת סחור סחור. שיהיה בהצלחה נשמח לעדכונים

למעלה