אשמח לעצתכם

liranush39

New member
אשמח לעצתכם

היי לכולם...! אז ככה- אני חייבת לשתף כי משהו מתחיל לבעור בי. לפני שבועיים פוטרתי ממקום עבודתי- עקב קיצוצים- כמה שהפרידה הייתה מאוד יפה, וכולם אמרו לי שהם ממש בטוחים שאצליח, חלק ממני מתחיל קצת להתייאש. אם בעבר ידעתי בדיוק איזה סוג של עבודה אני רוצה- היום אני מבולבלת. מצד אחד לא אכפת לי לעבוד בהפעלות, ימי הולדת, הצגות, כתיבה ואפילו קקוצ'רית,(למרות שלא עבדתי בזה- אבל אני חושבת שאוכל להשתלב היטב) וגם כמאמנת- כי אני מאוד אוהבת במה,ולא אכפת לי לשלב כמה עבודות יחד-כדי להגיע להכנסה הרצויה שלי אגב- עזרתי בתקופה האחרונה גם לאיזה מנחה לשינוי הרגלי אכילה- ולא פעם גם הנחיתי ושקלתי אותם לבד. מה שבטוח-להיות פקידה או נהיול אדמינסטרטיבי כל שהו- חוצ מחצי משרה(וגםזב רק בתחומים שאני רוצה כמו ספורט,כתיבה, הנחייה ובמה),- לא בא בחשבון. עשיתי לפני כ-6 שנים קורס מדריכים, ובנינו- כמה שאני מאוד רוצה להדריך אירובי- מפחידה אותי המחשבה הזו- כי אין לי מקצועיות, חסר לי הרבה ידע. בינתיים אני עובדת פעמיים בשבוע כשעתיים עם ילדים. אני מרגישה שהזמן עובר-מידי פעם אני הולכת לריאיונות של פקידות ומתפללת לא להתקבל, ואני מתה מפחד - כי יש לי גם התחייבויות- והדבר האחרון שאני רוצה זה להיכנס למינוס שהשנה עבדתי- למרות כל הקושי להתגבר על העניים הכלכלי ולצאת מהמינוס אחת ולתמיד אשמח לעצתכם..

naty3

New member
למה את הולכת לראיונות עבודה אם את לא רוצה

להתקבל? זה סתם בזבוז זמן. בקשי מהתת מודע הכוונה לגבי אילו משרות מתאימות לך. שבי עם עצמך ותחשבי מה את אוהבת לעשות ובמה את טובה. תעשי רשימה של משרות ותחליטי מה הכי טוב לך. לגבי הפחד-שחררי אותו. עשי פעילות שמרגיעה אותך (מדיטציה וכו'). כל עוד הפחד קיים בך, את נותנת לו תוקף ומה שאת צריכה זה ההפך. סמכי על התת מודע לחלוטין, הוא יודע מה טוב בשבילך. היי נטולת ספקות וכך גם תרגישי טוב יותר לגבי עצמך. תראי שהפחד יעלם מעצמו.

למעלה