אשמח לפירוש פריסה...

שאלה לגבי זוגיות...

קודם כל רקע קטן...הכרנו לפני כחודש בהתחלה לא זרם ביננו כל כך אבל בשבוע האחרון התחלנו להתקרב אבל עדיין ישנם המון סימני שאלה. שאלתי היתה מהו הפוטנציאל הזוגי והרגשי שלי ושל X בשלושה חודשים הקרובים? מה שיצא: 1-מוות 2-שבעה מטות 3-חמישה גביעים 4-חמישה מטות 5-שני מטבעות 6-נער המטות 7-שבעה גביעים 8-שישה מטות 9-נזיר 10-אביר המטות

אשמח לפירוש פריסה...

השאלה היתה: מה הפוטנציאל שלי להתקדמות בעבודה הנוכחית? 1-מיזוג 2-העולם 3-מלכת המטות 4-שתי חרבות 5-מלכת החרבות 6-שבעה מטות 7-ארבעה גביעים 8-נער המטבעות 9-מוות 10-נזיר

צ ל י ל 8

New member
טרם ענית לשרשור

הזה מלבד זאת, כבר שאלת על פוטנציאל יחסים כללי שלך, ולכם פריסה זו אינה מתאימה במקרה זה.

אז ככה....

עניתי על הקישור עכשיו...תודה שהזכרת לי :) ולגבי שאלתי על X איזו פריסה כן מתאימה?

צ ל י ל 8

New member
פריסת שאלה:

מה הפוטנציאל הרומנטי ביני ובין X בשלושת החודשים הקרובים 5 קלפים+קלף סיכום

blackcat2

New member
../images/Emo140.gifהי

מה- 7 גביעים הפוטנציאל הרומנטי- 2 מטות ביני - הכוהנת הגדולה ובין X- נזיר בשלושת החודשים הקרובים- 3 מטות קלף סיכום- מלך המטות ___________________________________________________________________ הי דובדבנית לצערי אני רואה קשר נטול פלפל לחלוטין מה שמסביר את העובדה כי הקשר עדין לא תפס תאוצה. את ככוהנת הגדולה והוא כנזיר- נתפס בעיני כמיזוג לא אידיאלי כלל מבחינה רומנטית. קלף הסיכום וקלף הפתיחה נותנים את הכיוון שעל הקשר המדובר לקחת. מלך המטות כסיכום הפריסה לטעמי זועק לקצת יותר אקשן. נראה לי כי ביחד אתם מתקשים לפרוץ את הגבולות ולהציג את העצמי האמיתי שלכם. ו- 7 הגביעים שהינו ונוס בעקרב מדגיש מגנטיזם סקס אפיל מטורף ומיניות חזקה במסגרת קשר אהבה. הייתי שמחה לראות את הקשר הזה אחרי נסיעה על רכבת מהירה (במובן הסימבולי כמובן) שתכניס קצת שמחה, ענין, רגשות ויותר מכל תשוקה לסיפור שלכם. במהלך שלושת החודשים הקרובים תחול התקדמות בקשר . ראי משהו מעניין. הפוטנציאל מתואר כ- 2 מטות ובתקופה שתחמת יש קפיצה ל- 3 מטות ועל כן ניכר כי ההתקדמות תיראה לעין. יש עבודה , אין ספק, אבל היא אפשרית. בהצלחה ב-
אשמח לשמוע את דעתך.

תשובתי לך דובדבנית

רואים שהשאלתך באה ממקום של קשר לא ברור,חוסר ודאות, התלבטות, יתכן ואת מסתירה משהוא מהבחור? הקשר כרגע נראה על פני השטח כקשר אפלטוני, הבחור בודק היטיב את הקשר מתכנן את צעדיו, בעוד 3 חודשים נראת אופציה חיובית בקשר ביניכם, מקוה בשבילך שכך יהיה ותהנו ביחד

אז ככה...

רקע על העבודה הנוכחית אין יותר מידי כי אני עובדת שם רק חודש וחצי...אבל מהשבוע השני כבר דיברו איתי על קידום. זהו :)

צ ל י ל 8

New member
משהו מוזר לי...

עד כמה את מרגישה בטוחה במקום זה? מה העיסוק שלך שם, אם יורשה לי לשאול? על איזה קידום דובר?

........

יחסית אני מרגישה דיי בטוחה במקום עבודתי כי הבוס מחבב אותי מאד...למרות שכל יום מפטרים של מישהו אחר. עיסוקי שם קשור לתחום התקשורת והקידום הוא להיות אחראית על תחום זה ואנשים שעובדים שם בתחום זה.

למעלה