אשמח לפרטים על מספר מערכונים

סיגמה535

New member
אשמח לפרטים על מספר מערכונים

שלום, מצאתי קסטה של מערכונים בבית הוריי, ואין לי פרטים עליהם (חלקם מוכרים, אבל על חלקם לא שמעתי במקום אחר). אשמח לפרטים עליהם (שמות, מבצעים, והאם ניתן להשיג אותם), תודה. 1. שני נהגים (נדמה לי שאחד הוא שייקה אופיר) אחרי תאונה מתווכחים מי אשם וכל אחד מאשים את עצמו, מקלל את עצמו וכד'. 2. שמוליק סגל מקריין כשדרן ספורט שידור מן הכנסת על העברת תקציב המדינה (מזוודה עם 100 מליון דולר שעוברת בין השרים). 3. שני חברים, אחד אסיר משוחרר, ואחד אינטלקטואל. האינטלקטואל מרצה לחברו על תרבות. 4. גדי יגיל ורבקה מיכאלי. היא מרכזנית\מפקחת והוא משוכנע שהטלפון בלע לו את האסימון. 5. מעין ראיון, המרואיין (שייקה אופיר, כמדומני) הוא בתזמורת מכבי אש ("מנגן על הכיסא" "מנגן על המדרגות") והוא מגמגם. 6. רבקה מיכאלי מתראיינת (אני חושב שהמראיין הוא דן בן אמוץ) לתוכנית "עקר הבית". 7. גדי יגיל מתראיין על חג הפסח במבטא הונגרי (אני חושב שגם עם דן בן אמוץ). תודה, ליאור

פרטים

1. לא מכיר 2. לא מכיר 3. אולי של הגששים (האסיר הוא רפי לירי?) 4. הטלפון. "מפקחת ראשית גברת פרץ". 5. המגמגמים. המרואיין הוא עודד תאומי. המראיין עודד קוטלר. 6. עקר הבית. אכן דב"א. 7. פסח חג הונגרי. המראיין הוא שמואל שי.

סיגמה535

New member
אתה זלזלת... היה צליל של זלזול.

שאני לא אזהה את רפי לירי? :) לפי מסרון שקיבלתי, (3) הוא מערכון של פופיק ארנון ואושיק לוי. אם זה עוזר, במערכון פופיק ארנון מרצה לאושיק לוי כמה הוא תרבותי ושהוא הולך כל יום שלישי לקונצרט. לגבי 4-7, אלה השמות? יש לך מושג אם הם יצאו למכירה? תודה, ליאור

D o r o t h y

New member
לגבי 3

ברור שזה לא גששים. אני מסכימה שזה פופיק ואושיק אני אפילו זוכרת שהוא דיבר על הזמר הוא אמר "בטטטטטח הנה המכנסיים שלו" ובזמן שאחד הולך לקונצרטים, השני הולך לבקר את אשתו.

סיגמה535

New member
נכון.

האמת שהמערכון הזה היה על קסטה אחרת שאבדה, ואני ממש רוצה לשמוע אותו שוב... יש סיכוי לתפוס אותו בתוכניות של סוף השבוע לדעתך?

poogi007

New member
מה שעולה לי לראש

פופיק ארנון ואושיק לוי היו ביחד עם חנן גולדבלט בשלישיית התאומים... ככה שמאוד יכול להיות שזה אחד המערכונים שלהם (שאותם כתב יוסי בנאי) ויכול להיות שקוראים למערכון "אדון בר אדון"... לא סגור על זה...

emh

Member
אכן התאומים, אבל לא אדון בר אדון....

מישהו כבר סיפר לי שקיימת גרסה מקורית למערכון הזה אבל אני שמעתי רק לאחרונה ברדיו, בביצוע עם גבי עמרני מהאיחוד בשנות השמונים. אני קראתי לזה:
גבי עמרני ואושיק לוי (שלישיית התאומים) - ברל, מונטאן, חאצ'טוריאן (3.5 דק') ולגבי הראשון זה אמור להיות שייקה אופיר ושמעון ישראלי - שיח נהגים (מערכון של 3 דק')

Gordberg

New member
הראשון נקרא "תאונה"

והוא עם שייקה אופיר ועודד תאומי.

למעלה