אשמח לפרשנות ממומחי היחסים

טוטס

New member
אשמח לפרשנות ממומחי היחסים ../images/Emo9.gif

אז ככה, אחרי שנה הוא נפרד כי הוא מרגיש שהוא אוהב אבל לא מאוהב יותר, היום בשיחה (אחרי 3 שבועות) זה מה שהוא אומר לי: לא הסכים לענות כששאלתי אם זהו, הוא כבר באמת לא אוהב "ככה" יותר, אמר שיש דברים שהוא עדיין מברר עם עצמו וזה לא נכון להגיד שהוא עבר הלאה,שהיה לו קשה שניפגשנו ל-5 דק' שבוע אחרי הפרידה כי הוא כ"כ רצה לחבק בגלל שהוא נורא מתגעגע, והוא כן חושב עלינו ועל מה שהיה כנראה שפשוט הפרצוף פוקר שלו עובד בצורה נפלאה ולא שמים לב, אבל אחרי כל אלה גם אמר שבנתיים הוא די בסדר עם הכל (עם זה שנפרדנו כמובן) אבל בכל זאת עדיין עוברות מחשבות... נו, לא קצת רמזים כפולים? יש מישהו עם דעה/פרשנות?

לפי דעתי

פשוט טוב לו להיות במצב הזה כי מצצד אחד אין לו מחוייבות והוא יכול להיות עם מישהי אחרת במקרה והוא ימצא ומצד שני הוא משאיר אותך במצב המתנה במקרה והוא לא ימצא מישהי אחרת אז את תהי שם בשבילו!! אז תמשיכי הלאה!!! אם הוא באמת רציני לגביך אז הוא יתאמץ להשיג אותך גם אם יהיה לך מישהו אחר שאת נהנת איתו בינתיים!

טוטס

New member
גם אני חשבתי בכיוון הזה..

אבל הוא פשוט לא הטיפוס שישים אותי בצד לשעת מצוקה... כן, כן, אני מניחה שזה נראה כאילו אני פשוט עדיין מאוהבת ולא יכולה לראות בו שום דבר רע, אבל הוא באמת לא כזה. תודה על התגובה!

לא רוצה לבאס אותך

אבל אנשים מאוד משתנים! ואם הוא סיים את הקשר זה אומר שהוא כבר לא מרגיש כלפיך את מה שהוא הרגיש כשאת הכרת אותו טוב... תאמיני הוא מסוגל להכל!!!! אל תהיי תמימה ותקווי לטוב תמשיכי לחיות את החיים שלך אם תכירי מישהו צאי ותהני אל תחכי לתשובה שלו!

pain is MY love

New member
חבל שסתם

תשלי את עצמך ותנסי להוציא ממנו רמזים כפולים וכאלה... תשחררי... במקום לשבת ולנתח כל מילה שלו לפה ולשם תשלימי עם הפרידה. כי זאת עובדה. מכאן והלאה מה שיהיה יהיה. זה שאתם פרודים זאת עובדה שלא ניתן לשנות אותה אל תנסי לחיות באשליות כל מה שקורה קורה לטובה!!

למעלה