אשמח לקבל את עזרת הציבור במחיקת עמוד בתמונה שחותך לי את הטרקטור. תודה
ש שוגר בייב New member 17/9/05 #1 אשמח לקבל את עזרת הציבור במחיקת עמוד בתמונה שחותך לי את הטרקטור. תודה
T TriPax New member 17/9/05 #3 הניסיון שלי חוץ מהקטע העליון של העץ, שיצא קצת משוכפל בגלל מחסור בפיסקלים סמוכים להעתקה, נראה לי שיצא בסדר.
הניסיון שלי חוץ מהקטע העליון של העץ, שיצא קצת משוכפל בגלל מחסור בפיסקלים סמוכים להעתקה, נראה לי שיצא בסדר.
ש שוגר בייב New member 17/9/05 #4 לא יכולתי להעאלות את הגירסה הכבדה הייתי חייבת להקטין לנורמה 800*600 לכן הפיקסלים קפצו לך ככה בכל מקרה תודה על הניסיון המוצלח למדי הייתי אומרת
לא יכולתי להעאלות את הגירסה הכבדה הייתי חייבת להקטין לנורמה 800*600 לכן הפיקסלים קפצו לך ככה בכל מקרה תודה על הניסיון המוצלח למדי הייתי אומרת
T TriPax New member 18/9/05 #5 בשמחה ../images/Emo13.gif את יכולה לשלוח לי למייל את הגרסה הגדולה אם את רוצה. אפשרות שניה היא להבין איך משתמשים בפוטושופ כדי לעשות את זה - ככה תוכלי גם בעתיד למחוק ולשנות כאלה דברים . זה ממש לא מסובך.
בשמחה ../images/Emo13.gif את יכולה לשלוח לי למייל את הגרסה הגדולה אם את רוצה. אפשרות שניה היא להבין איך משתמשים בפוטושופ כדי לעשות את זה - ככה תוכלי גם בעתיד למחוק ולשנות כאלה דברים . זה ממש לא מסובך.
ש שוגר בייב New member 18/9/05 #6 עם פוטושופ אין לי בעיה יש לי בעיה אחרת - אין לי פוטושופ על שולחן העבודה של המחשב שלי