אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית

אשמח לקבל המלצה למדפסת דיו קטנה וקומפקטית, עם חיבור אלחוטי.
אין צורך במכשיר משולב, אינני צריך סורק או מכונת שכפול, רק מדפסת קטנה.

אני מדפיס מעט מאוד, בממוצע מספר דפים בודדים בשבוע, מקסימום.

אין תקציב ספציפי, אני מניח שכמה מאות שקלים.

אני לא מכיר את הדגמים שיש כרגע בשוק אבל נראה לי שרק לHP יש , אם יש בכלל , דגמים כאלו ..
בתכל"ס זה רק להיכנס לאופיס דיפו ולראות מה יש להם על המדף

frankthe2

Active member
לא הבנתי אותך... למה אתה רוצה מדפסת קטנה? כמעט ואין בשוק, בנוסף, נניח שאתה קונה מדפסת בלבד ללא סורק או פקס עדיין רוב המוצרים נעים סביב ה 36-40 ס"מ רוחב, כנל לגבי העומק, הרוב מעל 25 ס"מ בגובה ללא קשר לפונקציונאליות של המדפסת.

לא הבנתי אותך... למה אתה רוצה מדפסת קטנה? כמעט ואין בשוק, בנוסף, נניח שאתה קונה מדפסת בלבד ללא סורק או פקס עדיין רוב המוצרים נעים סביב ה 36-40 ס"מ רוחב, כנל לגבי העומק, הרוב מעל 25 ס"מ בגובה ללא קשר לפונקציונאליות של המדפסת.
כי אני לא משתמש בשום פונקציה אחרת למעט הדפסה.
אבל אם אין רק מדפסת, אז אין בעיה, העיקר שיהיה כמה שיותר קטן, כדי שלא יתפוס יוצר מידי מקום בשולחן.
אשמח להמלצה על דגם מסויים.

איך המדפסת הזו?

frankthe2

Active member
איך המדפסת הזו?

תודה!
תוכל להמליץ על מדפסת דיו קטנה אחרת?

ע.משולם

Active member
יש את ה-LG דסקג'ט אינק. מצויינת. אצלי הילדים מפעילים ללא בעיה והתוצאות מצויינות.

יש את ה-LG דסקג'ט אינק. מצויינת. אצלי הילדים מפעילים ללא בעיה והתוצאות מצויינות.
תוכל לצרף לינק לרכישה? (אם יש ב KSP או באייבורי זה יהיה מצויין), לא מצאתי בחנויות הללו וגם לא באף חנות אחרת מוכרת.
תודה!

למעלה